Új szereplőkkel érkezik a Drive to Survive második évada

Közzétéve:
2019-07-26, 09:12

Az előző évad sikere után a Box to Box produkciós iroda stábját idén is beengedték az F1 kulisszái mögé.

A Drive to Survive első évada még azok körében is népszerű volt, akik nem igazán rajonganak a jelenlegi Formula-1-ért. Többek közt én is tátott szájjal néztem egyes jeleneteket, amik egyedi módon engedtek betekintést a kulisszák mögé.

Az elején zavart, hogy a Ferrari és Mercedes nem engedte be a Netflix forgatócsoportját, de végül jót is tettek vele, mert így a kevesebb figyelmet kapó kisebb csapatokra jobban tudtak fókuszálni.

Az már a barcelonai tesztekkel egyidőben eldőlt, hogy lesz folytatás, a stáb pedig a szezon elejétől kezdve dolgozott néhány hétvégén. A hivatalos bejelentéssel azonban vártak, mégpedig azért, hogy a Mercedes és a Ferrari is beadja a derekát.

Az egyik Ferrari SF90 közelről a boxban

Megérte várni, mert a napokban aláírt szerződésen mind a tíz csapat szerepel. Ez pedig szerintem jót fog tenni a széria népszerűségének. A két top csapat vezetése is belátta, hogy ez remek reklám lehetőség, mindamaellett, hogy emberközelibbé hozza a megközelíthetetlen sztárokat.

A második évad 2020 elejétől lesz elérhető a Netflixen, a tematika pedig marad. Különböző szempontokból mutatja be a pilóták és csapatvezetők napjait a pályán és azon kívül. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog elbilleni az egyensúly a két top csapat irányába, illetve mennyire fog az ő párharcukról szólni az évad.

A Mercedes egyik autója a boxban

Mivel csupán egy-két hétvégén engedik be a stábot, így valószínűleg a kevesebb nyersanyag miatt ugyanannyi szerepet kapnak majd, mint a kisebb alakulatok, akik a tavalyi feltételekkel elfogadták azt, hogy mindig forgathatnak náluk.

"Nagyon örülünk, hogy ismét a Netflix-szel dolgozhatunk a Drive to Survive második évadán. Egy rendkívül egyedi sorozatról van szó, amely az F1 legmélyére kalauzolja el a nézőket, a csapatok és a versenyzők mindennapjait, illetve nehézségeit mutatja be a rajtrácson, és azon kívül. A Drive to Survive révén egy teljesen új réteg számára juttathattuk el a bajnokságot világszerte, és a Netflix együttműködése a második szezonra biztosítja számunkra, hogy a sportág még hozzáférhetőbb és testközelibb legyen mindenki számára" - mondta Ian Holmes, az F1 médiajogaiért felelős igazgatója.

Az előző évadot szerintem legalább egyszer még le fogom darálni a télen. Ha nem láttad még, akkor mindenképp nézd meg. Itt egy kis kedvcsináló hozzá:

Forrás:

További autós hírek

Megint hihetetlen videó került fel az Internetre. Gondolta a hölgy, hogy benzint vásárolna a kúton, de nem az autóba töltené,…

Lassan minden nagyképűség nélkül állíthatjuk, hogy kb. mindent láttunk, ami a budapesti forgalomban tapasztalható. Viszont ekkora idiótát még tényleg nem…

Korábban már hírül adta az MTI, hogy Magyarországon is elkezdik az E10 benzinre való átállást, mely magasabb bioetanol tartalmat jelent.…

Baleset történt 2019. december 11-én 8 óra 44 perckor, az M1-es autópálya 144. kilométerszelvényében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Egy…

A kamionos egyszerűen nem látta a gyalogost, aki közvetlenül előtte akart átmenni az úton. A hatalmas súly miatt a gyalogost…

Kapcsolódó írások

2019. július 12.
A Ferrari egyik kamionjára valahol néhány illegális bevándorló is feljutott, egy biztos: nem a versenyre voltak kíváncsiak.
Alonso autója a levegőben oldalról
2019. április 17.
A széria betekintést enged a Formula 1 kulisszái mögé, megmutatva annak emberi oldalát
A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.
Eldőlt: Lewis Hamilton négyszeres világbajnok!
2017. október 30.
Negyedszer ért a csúcsra Lewis Hamilton. Az elmúlt négy évben háromszor a brit lett a világbajnok, a Mercedes csapat pedig verhetetlennek bizonyult, ám ez a szezon nem volt eseménytelen.