szerda - 2023. szeptember 27.
19 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Vajon a szmog győz a Szingapúri éjszakában? - Szavazás

2019. szeptember 18. | 17:44

Az Indonézia nyugati részén hetek óta erdőtüzek tombolnak, ezek veszélyeztetik a hétvégi futamot.

Hétvégén Szingapúrba látogat a Száguldó Cirkusz mezőnye, azonban tegnap szóba került, hogy változás lehet a programban, mivel a hatóságok nem javasolják a nagy erőfeszítéssel járó kültéri sportolást. A Formula 1-es versenyzők pedig erősen ebbe a kategóriába esnek, ugyanis a magas páratartalom miatt amúgy is az egyik legmegterhelőbb helyszín a versenynaptárban.

A Liberty Media még nem foglalt állást az ügyben, viszont állítólag van B tervük arra az esetre, ha péntekig nem változik a légszennyezettség mértéke a versenypálya környékén. Én azért remélem, hogy maradnak az A tervnél.

Az 5 063 méteres, gyönyörű, lámpafényes szingapúri utcai pályán az új érában, tehát az elmúlt 5 évben háromszor nyert Hamilton, egyszer Rosberg és egyszer Vettel. Mindez azért érdekes, hogy négy egymást követő évben Daniel Ricciardo háromszor lett második és egyszer harmadik. Vettel pedig háromszor állhatott fel a dobogóra a szingapúri éjszakában.

A fenti, rövid összefoglaló után, te mit gondolsz? A Ferrari itt is jól fog működni a fejlesztéseknek köszönhetően vagy a pálya karakterisztikája miatt véget érhet Leclerc menetelése?

A monacói pilóta összetettben a negyedik helyen áll, 3 ponttal lemaradva Max Verstappen mögött, akit Bottas és Hamilton előz meg.

  • Címkék:
  • F1
Nem akarta felébreszteni a kisfiát, inkább bent hagyta a forró kocsiban Néhány dolog, amit az e-közlekedésről tudni érdemes

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!