Vajon a szmog győz a Szingapúri éjszakában? - Szavazás

Közzétéve:
2019-09-18, 15:44

Az Indonézia nyugati részén hetek óta erdőtüzek tombolnak, ezek veszélyeztetik a hétvégi futamot.

Hétvégén Szingapúrba látogat a Száguldó Cirkusz mezőnye, azonban tegnap szóba került, hogy változás lehet a programban, mivel a hatóságok nem javasolják a nagy erőfeszítéssel járó kültéri sportolást. A Formula 1-es versenyzők pedig erősen ebbe a kategóriába esnek, ugyanis a magas páratartalom miatt amúgy is az egyik legmegterhelőbb helyszín a versenynaptárban.

A Liberty Media még nem foglalt állást az ügyben, viszont állítólag van B tervük arra az esetre, ha péntekig nem változik a légszennyezettség mértéke a versenypálya környékén. Én azért remélem, hogy maradnak az A tervnél.

A lámpafényes Szingapúri Nagydíj paddockja és nyomvonalának egy része fentről

Az 5 063 méteres, gyönyörű, lámpafényes szingapúri utcai pályán az új érában, tehát az elmúlt 5 évben háromszor nyert Hamilton, egyszer Rosberg és egyszer Vettel. Mindez azért érdekes, hogy négy egymást követő évben Daniel Ricciardo háromszor lett második és egyszer harmadik. Vettel pedig háromszor állhatott fel a dobogóra a szingapúri éjszakában.

A fenti, rövid összefoglaló után, te mit gondolsz? A Ferrari itt is jól fog működni a fejlesztéseknek köszönhetően vagy a pálya karakterisztikája miatt véget érhet Leclerc menetelése?

A monacói pilóta összetettben a negyedik helyen áll, 3 ponttal lemaradva Max Verstappen mögött, akit Bottas és Hamilton előz meg.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Mercedes-AMG Project One-t már tesztelik
2017. április 13.
Az 1000 LE-s négykerék-meghajtású hiperautó már pályatesztelési fázisban van, erősítette meg Tobias Moers, az AMG főnöke
Játék - Ismerd fel a Forma 1-es pilótákat!
2017. július 01.
Tíz Forma 1-es pilóta gyerekkori fotóját mutatjuk legújabb kvízjátékunkban. Próbálj a képek alapján minél több kérdésre helyesen válaszolni!

További hírek