Arccal is ki lehet nyitni a Cadillac új modelljét

Közzétéve:
2020-09-21, 10:12

A kínai piacra szánt XT4 egy high-tech funkciót kapott.

A kínai piacon egyre fontosabb tényező szeretne lenni a Cadillac, ezért mindent meg is tesznek a modellpalettájuk frissen tartásáért. A 2021-es XT4 hobbiterepjáró pedig egy elég érdekes fícsört kapott. A „Face ID keyless” elnevezésű funkció egy olyan technológiát jelent, amellyel az autóba való bejutást igyekeztek könnyebbé és biztonságosabbá tenni. Az ajtóba telepített rendszer két infravörös és egy RGB kamerát használ ahhoz, hogy beszkennelje a sofőr arcát, amelynek során 106 jellegzetes pontot vizsgál az emberen. Az okostelefonnal is össze van kapcsolva a rendszer, amely akár sötétben és extrém időjárás közepette is végre tudja hajtani az azonosítást.

2021-es Cadillac XT4 elölről

Ez a biztonsági rendszer ujjlenyomattal és jelszóval is képes működni, így igyekeznek távol tartani az illetéktelen kezeket. Többféle profilt is lehet rögzíteni természetesen, tehát nem csak egy „gazdája” lehet az autóknak, akár hétféle mentést is képes eltárolni.

„A 2021-es Cadillac XT4 úttörő technológiákat alkalmaz, intelligens csatlakozási funkciókkal. A helyi igényeknek megfelelően alakítottuk ki az autót kívül és belül egyaránt. Egyre többen keresnek luxusfelszereltséggel is elérhető crossover modelleket, főleg a fiatalok körében. Az XT4 minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják a kényelmes utazást” – mondta Felix Weller, a Cadillac Kínában található részlegének alelnöke.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2019-es BMW X4 M40i tuning elölről
2019. szeptember 24.
A BMW crossover modellje Flamenco vörös fényezést kapott.
Maserati Levante Trofeo elölről negyvenöt fokból fotózva
2020. február 17.
Az előgyártás még 2020-ban megkezdődik.

További hírek