Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ebben lesz más az új Android Auto az elődjéhez képest

2022. május 17. | 10:10

A Google elmondta, mire számíthatunk a megújult szolgáltatástól.

Idén nyáron újfent megújul az Android Auto, a Google pedig elárulta, mire számíthatnak az autósok vezetés közben a megújult szolgáltatástól. A kezelőfelület mostantól mérettől és tájolástól függetlenül bármilyen autós infotainment egységhez képes igazodni, emellett alapértelmezett lesz az osztott képernyős nézet, írja a TechWorld.hu.

A cél az, hogy a sofőr gyorsan és kényelmesen eligazodjon a térkép, a médiavezérlők és az üzenetek között. A Google Asszisztens, az értesítések és az alkalmazások ezentúl is nélkülözhetetlenek lesznek, a dokk a kijelző tájolásától függően alul vagy a kormány felőli oldalon lesz. A digitális segítő gyors válaszokat is tud javasolni, illetve az érkezési idő megosztásáról is gondoskodik.

A beépített Android Automotive OS-sel rendelkező autók parkolás közben képesek lesznek a webböngésző és a YouTube használatára, ezen felül a Tubi és az Epix Now is támogatottá válik várakozás közben. A techrajongók számára jó hír, hogy a jövőben még több videós tartalom érkezik az autós kijelzőre.

Nyitókép forrása: Depositphotos

Így retyeg egy miniatűr, V2-es motor - VIDEÓ Kiderült, mi lesz a Lamborghini Urus sorsa

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!