Eladó egy rendszámos Batmobile replika

Közzétéve:
2020-03-11, 12:15

Na ez nagyon menő, de azért nem kéne...

Nemrégiben látott napvilágot egy kép az új Batmobile-ról, ami jóval valósághűbb mint a korábbiak. Mondjuk ebben Robert Pattinson kapta meg a főszerepet, amivel nem is lenne baj, de nem gondolom, hogy meg fogom nézni ezt a mozit. A fotók alapján a legújabb Batmobil alapjául a 70-es évek egyik ikonikus izomautója szolgáltathatja az alapot, ami valósághűbbé teszi a sztorit, nem úgy mint a Warner Bros. Pictures legelső Batmobilja az 1989-es Tim Burton rendezte filmben.

A működőképes turbinás Batmobile replika

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a Batmobile másolatát eladásra kínálják, ráadásul rendszámmal? Kinevetnél? Pedig igaz, a cikk végén található hosszabb videóban több infót is megtudhatsz a Casey Putsch által készített replikáról.

A Batmobile részletei

A motortérben 400 lóerős, speckó erőforrás található, amelyet egy négysebességes félautomatával kapcsoltak össze, az viszi át az energiát a hátsó tengelyre. Ez úgy működik, mint egy turbinahajtású Indy autó vagy a 60-as évekből származó Chrysler turbinaautó. Sőt, ami ennél is jobb, hogy teljesen street-legal, mondjuk ez nem alkalmas mindennapi használatra. Mielőtt rohannál a Batmobile-ért, nem árt tudni, hogy Jet-A vagy kerozin hajtja és nem keveset eszik. Ja, és zombitámadás idején sem tudnád használni, mivel a puskák ártalmatlanok.

Kapcsolódó írások

1970 Velorex Oskar, Bőregér, Batmobile, oldalnézet, jobbról
2019. május 01.
1945-ben született meg a szocializmus egyik legbizarrabb autója, a Bőregér néven is emlegetett csehszlovák Velorex Oskar.
Illegálisan összeszerelt replikaautó
2020. február 27.
A páncélozott autót lefoglalta a rendőrség.

További hírek