2021. március 09. | 08:51

Az 56 colos lenyűgöző kijelzőtől neked is garantáltan leesik az állad.

Ultramodern technológiával felszerelt mesterműnek ígérkezik a Mercedes EQS, a német gyártó S-osztályának elektromos változata. Az új széria egyik kiemelkedő kiegészítője a vadonatúj „Hyperscreen”, azaz egy 56 colos kijelző lesz. Álljunk csak meg egy pillanatra ezen a ponton! Mégis hogyan fog működni egy ekkora kijelző egy autóban? Nos, a németek szerencsére imádnak a technikai részletekről beszélni, ahogy ez a mellékelt videóban is tetten érhető.

A felvételen elhangzó információk megértéséhez a német nyelv ismerete szükséges. Ahhoz mindenesetre közelebb kerülhetsz, hogy megértsd, milyen módon jött létre az EQS szedán belső kialakítása.

Amennyiben a Mercedes követi az EQS dizájnjával kapcsolatos célkitűzéseket, a jövőben érkező modellek még fejlettebbek, közben pedig felhasználóbarátok és ergonomikusak lesznek. A belső tér tele lesz vadonatúj technológiai kiegészítőkkel, ami egy friss széria esetén egyenesen elvárás lehet. Az S-osztály vásárlói közönsége a hagyományosabb megoldásokat kedveli, így a „Hyperscreen” azokhoz az autókhoz egyelőre nem lesz elérhető.