szombat - 2023. február 04.
5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 671 Ft
D 684 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ezzel a szimulátorral egy valódi Alfa Romeo volánja mögött érezheted magad

2022. november 29. | 12:42

A szimulátort egy lengyel rajongó építette, eredeti Alfa Romeo alkatrészek felhasználásával.

A modern autós játékok nagyon élethű grafikával rendelkeznek, ám a valódi autós élményt azért nem teljesen adják vissza. Ezen próbált segíteni az a lengyel autórajongó, aki Alfa Romeo alkatrészek felhasználásával egy különleges szimulátort épített otthonában.

Adriano a való életben egy Alfa Romeo 147 modellt hajt. A szimulátor megvalósítása egy egyszerű Logitech G29 kormánnyal kezdődött, majd ehhez jöttek szép lassan a további kiegészítők.

Történetünk főszereplője nagy rajongója az Alfa Romeo Brera belső terének, ezért nyilván innen is merített ihletet. A szimulátor folyamatos fejlesztés alatt áll, jelenlegi állapotában is vannak lenyűgöző elemei, például a műszerfal egyes elemei és a pedálok világítanak a sötétben.

Az élmény nem lehetne teljes egy valódi vezetőülés nélkül, Adriano természetesen erről is gondoskodott. A multifunkciós kormánykereket egy Alfa Romeo Giulia modellből szerezte be, a jelenlegi feladatkör ellátásához szükség volt némi átalakításra.

A konfiguráció asztali számítógéppel és Playstationnel is kompatibilis. Ha érdekel, erre az Instagram profilra kattintva követheted Adriano munkásságát.

Depositphotos
Tovább szigorítják az Euro NCAP törésteszteket, még nagyobb hangsúly lesz az elektronikán Hivatalos: eldőlt Binotto sorsa a Ferrarinál

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!