A Fisker új információkat árult el az Ocean elektromos SUV-ról, például hogy 480 km körüli hatótávval, vegán belső anyagokkal és 37 000 dollár, azaz 11 millió forint körüli kiinduló árral érkezik majd.

A nagy teljesítményű változata pedig kevesebb mint 3 másodperc alatt képes lesz teljesíteni a 0-100 sprintet, a pletykák szerint összkerékhajtással és 300 lóerőnek megfelelő teljesítménnyel érkezik. A végső teljesítmény adatokat 2021-ben teszik közzé, vagyis idén még számíthatsz pár információmorzsára.

A Fisker Ocean napelemei

Azt már tudni, hogy a belépő szintű modell 20 colos felniken hagyja el a gyárat, viszont kérhető 22 colosakkal is. Az 566 literes csomagtér viszonylag nagynak számít, emellett rengeteg kijelző található benne és szinte minden ablak és panel nyitható egy gomb segítségével.

A Fisker Ocean belseje

Az adatok alapján közvetlen ellenfele lehet a nemsokára érkező Tesla Model Y-nak, amely egyébként hosszabb és keskenyebb. A Performance verzió a 0-100-at 3,5 másodperc alatt teljesíti és itt kb. ki is fújt ennek a kategóriának az élmezőnye.

A Fisker Ocean hátulról fotózva a tengerparton

"Reméljük, hogy hamarosan megoszthatjuk a Fisker Ocean további adatait a világgal" - mondta Fisker Henrik.