Gazdát keres egy működőképes, élethű Batmobile!

Közzétéve:
2019-10-08, 09:21

A járgánynak saját hőkamerája, egy replika pisztolya és golyóálló ablaka van.

Az élethű Batmobile másolat bizonyára nagy érdeklődésnek örvend, már csak azért is, mert már mindössze csak négy modellt tartanak számon a világon. Az eladósorba került Batmobile egy ikonikus jármű újratervezett, lemásolt változata, azé, amelyik a Batman v Superman: Dawn of Justice című filmben volt felfedezhető. A 2016-os film főszereplő státuszát Ben Affleck érdemelte ki.

replika Batmobile

A járművet 2018-ban építették, egy 5,0 literes motor hajtja és akár 100 km/h-val is képes hajtani. A tankszerű Batmobile a korábban említett hőkamera, a motorháztetőre illesztett pisztoly utánzat és a golyóálló ablakok mellett még automatikusan nyílódó-záródó ajtókkal büszkélkedhet. Érdekesség, hogy a kormány levehető, hasonlóan a versenyautókhoz.

Sajnálatos módon a gépezet nem alkalmas közúti használatra, többek között például a mérete miatt, továbbá érdemes tudni, hogy kizárólag speciális járművekkel lehet kivitelezni a szállítását! A lényeg, hogy, ha nagy Batman-fanatikus vagy és éppen rendelkezésedre áll nagyjából 253 millió forint, akkor nyugodtan vedd csak meg a Batmobilet, hogy aztán a garázsban, a kertben vagy akár a nappaliban bálványozhasd.

Batmobile hátulról fotózva

A jelenlegi tulajdonos szerint mostanra csupán négy darab maradt fenn világszerte, ezekből kettő az Egyesült Arab Emírségekben, egy az Egyesült Államokban, a maradék egy pedig Oroszországban van. Ezt az eladó, 2018-as kivitelt egy orosz tuner, Fast Boom Pro fejlesztette tovább és jelenleg 55 millió rubel értékben árulják.

Egy hasonló Batmobile replika, amely az 1989-es Batman filmben volt látható korábban 73 millió rubelért (jelenleg kb. 342 millió forint) kelt el.

Kapcsolódó írások

1970 Velorex Oskar, Bőregér, Batmobile, oldalnézet, jobbról
2019. május 01.
1945-ben született meg a szocializmus egyik legbizarrabb autója, a Bőregér néven is emlegetett csehszlovák Velorex Oskar.
Batmobile 1989
2019. május 20.
A szuperképességekkel nem rendelkező Batman szuperképességekkel rendelkező autókra támaszkodva üldözi a bűnt. Itt van a 4 legemlékezetesebb Batman autói közül

További hírek