Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Gnóm kipufogóvéggel riogatta az utca népét a Lamborghini álcázott prototípusa - VIDEÓ

2023. január 03. | 12:11

Az olasz gyártó több megoldást is kipróbál, valószínűleg nem ez kerül majd a végleges verzióra.

Egyre szorul a hurok a sportautókat gyártó márkák körül, hiszen a V12-es és V8-as motorok sorra tűnnek el a palettákról. A Lamborghini most tervezi lecserélni az Aventadort, amelynek utódját már javában készítik.

Nagy valószínűséggel ebben is egy V12-es motor dolgozik majd, ám hibrid rendszerrel kiegészítve. Azt még egyelőre nem tudni, hogy mild- vagy plug-in hibrid lesz-e.

A Varryx YouTube csatornájára felkerült egy videó, amelyben egy egészen furcsa kipufogó-kialakítással tesztelték az erősen álcázott Lamborghini prototípust. A kétszer 6 hengerről 6-2-1 csövek itt érdekesen, furán rövid véggel lettek kivezetve.

A videóban egyébként szerepel olyan prototípus is, amelyen a gyártótól inkább megszokott, hagyományosabb hatszögletű végek bújnak ki az autó farán.

Érdemes lesz tehát kivárni, hogy melyik megoldás jut majd el a sorozatgyártásig, meglepődnék, ha egy extrém részlettel ennyire megosztóvá tennék az új modellt.

Depositphotos
Három villanyautó is elvérzett az ADAC utastér felfűtési tesztjén Olasz miniszterelnök: észszerűtlen a belső égésű motoros autók 2035-ös betiltása

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!