vasárnap - 2023. április 02.
8.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 617 Ft
100 655 Ft
D 599 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Hosszú utakra belső égésű motoros alternatívát kínál a villanyautósoknak a Renault

2022. március 11. | 12:20

Alternatívát kínál a francia autógyártó.

A Renault opcionális szolgáltatása lehetővé teszi az elektromos autóval rendelkező személyek számára, hogy a hosszabb utak esetében, ahol a töltés problémát jelenthet, átüljenek egy belső égésű motoros autóba.

A francia autógyártó egy ideje már árul elektromos járműveket Európában, de azt mindenki látja, hogy a vásárlók nem elégedettek a töltési infrastruktúra mostani állapotával, sokan félnek attól, hogy a nagyobb távok leküzdése során az akkumulátor lemerülhet.

A Renault ezért az új Mégane E-Tech Electric kiegészítéseként egy „megnyugtató” szolgáltatáscsomag bevezetésével kívánja elhessegetni az aggodalom felhőit az ügyfelektől. A szolgáltatásokat a Mobilize, a Renault-csoport mobilitási szolgáltatások üzletágán keresztül kínálja a cég.

Mégane E-Tech Electric
Mégane E-Tech Electric (Fotó: Renault)

Ezek közül a legfontosabb a Switch Car egy olyan program, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy évente akár 30 napra - országtól függően - korlátlan futásteljesítménnyel lefoglalják az erre kijelölt Renault járművek egyikét. A szolgáltatás azokat célozza meg, akik nem akarnak aggódni a töltés miatt a hosszú utakon, például családi nyaralások alkalmával, és inkább egy belső égésű motorral felszerelt modellel közlekednének. A Switch Car havi 30 euró (aktuális árfolyamon 11 400 forint) felár ellenében érhető el Franciaországban.

A Mégane E-tech Electric bevezetéséhez számos más ajánlat is kapcsolódik, ott van például a Mobilize Smart Charge alkalmazás, ami egy automatizált töltéskezelő rendszer. A Mobilize Charge Pass pedig több mint 260 000 európai nyilvános töltőállomáshoz biztosít hozzáférést az ügyfeleknek, akik bármiféle előfizetés megkötése nélkül tölthetnek az érintett állomásokon.

Megkérdeztük a Renault magyarországi képviseletét, hogy idehaza is tervben van-e a szolgátatás bevezetése, nemleges választ kaptunk.

Több gyakorlati teszten is átment a légmentes, házibarkács gumiabroncs A rút kiskacsa - Audi A2

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!