Igaza lett a rossz nyelveknek: Fűnyírót gyárt a Honda

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

Kétféle ember létezik: aki szereti a Hondákat, és aki kifejezetten nem. Leginkább talán a dízel és BMW tulajok szidalmazzák, hogy a japánok inkább gyártanak fűnyírót, mint autót.

Na, most a német márka rajongói örülhetnek. 25 éves a Civic Type R ennek apropóján pedig a Honda különböző meglepetésekkel kedveskedik a típus rajongóinak. Az egyik ilyen kis különlegesség egy fűnyíró, ami a Civic Type R formavilágát örökölte. 

Type R fűnyíró

Na, melyik Civic kéne?

Ráadásul ez nem egy egyszerű fűnyíró, a Miimo technológiájára épül, teljesen robotizált így túl sok dolgod nincs, ha tökéletesre akarod nyírni a pázsitot. A fehér Type R fényezés mellé valóban egy miniatűr Civicet kapsz. Itt a hatalmas szárny, a rohamosztagos sisakra hajazó front, sőt, még a három kipufogó is helyet kapott. A gép széles programozási lehetőségeket kínál a legjobb munka érdekében.

Civic fűnyíró

Megtévesztő a hasonlóság, vajon a teljesítmény terén hogy áll?

A kérdés már csak az, hogy vajon a V-TEC nyit-e bizonyos fordulat felett.

Miimo Civic

Igen, ennek is 3 kipufogója van

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Melyik a leggyorsabb hatchback a vidéken?
2017. augusztus 29.
A teljesítmény harc a csapotthátúakat is elérte, elképesztő technológiákat zsúfolnak a kompakt kisautókba, de mégis melyik a leggyorsabb?
Az utcai versenyzés művészete – a Kanjozoku 35 éves története
2018. február 15.
Ismerkedj meg a különleges japán utcai versenyzés műfajával, ami történelmi múlttal és komoly hagyatékkal rendelkezik, már most is. Ismét egy igazi japán műfaj!

További hírek