péntek - 2022. december 02.
2 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 695 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Különleges részleget nyit a Bugatti ezzel az egyedi Chiron Pur Sporttal

2021. december 10. | 09:42

A francia hiperautógyár minden eddiginél egyedibb modelleket sorakoztat fel.

Új divíziót indít a Bugatti annak érdekében, hogy vásárlóik minden eddiginél egyedibbre szabhassák autóikat. Az első elkészült autó egy Chiron Pur Sport, speciális dizájnnal. A hatalmas 32-es matricákon kívül két egyedi színt kombináltak, melyekkel a Grand Prix futamgyőztes Type 51-es modellre emlékeznek.

Bugatti Chiron Pur Sport egyedi fényezéssel és Type51 modell szemből

A beltérben fekete eloxált alumínium betéteket használtak, kézzel festett ezüst feliratokat helyeztek el és természetesen villogó piros Bugatti logókat raktak az ajtókra. A részleg létrejöttét a gyártó a „megnövekedett vásárlói igényre” alapozza, amelyben a megrendelők már olyan pontos és aprólékos változtatásokat kértek, hogy könnyebb volt kialakítani egy  külön részleget erre.

Bugatti Chiron Pur Sport egyedi fényezéssel menet közben

Bugatti Chiron Pur Sport egyedi fényezéssel hátulról

A divízió és a program neve Sur Mesure, és azért nyúltak vissza egészen a ‘30-as évekig a Chiron Spur dizájnjának érdekében, mert vásárlóik maguk is odavannak az autósportért, helyénvalónak érezték, hogy egy igazán sikeres klasszikust vegyenek alapul.

Bugatti Chiron Pur Sport egyedi fényezéssel beltér

A Bugatti már korábban is szabott át modelleket vásárlói kérésre, ilyen volt például a Veyron Super Sport Saphire Blue kiadás kézzel festett kék és szürke színe, amelyet egy Chironra kért az ügyfél, vagy a 2020 elején megrendelt „katicabogár” dizájn is.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!