A Redditen bukkant fel az a videó, amely abban a szervizben készült, ahol egy 1999-es Chevrolet Tahoe-t vettek kezelésbe a szerelők. Nagy volt a döbbenet, amikor megpróbálták leereszteni a motorolajat.

Az autó tulajdonosa azt mondta, hogy a kocsi rendszeresen túlhevült menet közben, egy ilyen komoly probléma felett pedig nyilvánvalóan nem lehetett szemet hunyni. A Chevy aztán egy alkalommal a túlmelegedés után az unalmast is bemondta, utána került szervizbe.

Customer's vehicle has been overheating for the past month from r/Justrolledintotheshop

Miután a szerelők leeresztették az undorító olajiszapot, megpróbálták kideríteni a probléma okát. Kiderült, hogy a szívósor-tömítések meghibásodása vezetett a túlmelegedésekhez. A sokáig forrón járó motor aztán megrepesztette a motorblokkot. A tulajdonosnak jobban kellett volna aggódnia a krónikus túlmelegedés miatt (már az első alkalom után hívnia kellett volna a szervizt), de az is világossá vált, hogy nem a rendszeres olajcsere hiánya miatt változott masszává a kenőanyag. A Tahoe ugyanis még 2000 mérföldet (3219 kilométert) mehetett volna a következő olajcseréig az autó kézikönyve szerint.