Egy gengszter SUV - Rolls-Royce Cullinan Black Bison Edition

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-11-10, 08:20

Ennek az extra kivitelnek a megjelenés a lényege, a motorikus adottságain nem változtattak. A Wald International különleges csomagot állított össze.

A modellt 2018-ban mutatták be, elképesztő ára mellett a kivételes luxus az, ami miatt különleges ez az SUV. Most pedig a Wald International megalkotta a Cullinan Sports Line Black Bison Edition változatot, ami egy elég egyedi autó lett.

Rolls-Royce Cullinan Black Bison Edition modell szemből

A szinte teljesen fekete fényezést néhány króm elem tarkítja és persze a 24 colos kerekek. A csomag egyediségét az új lökhárítók, a küszöbök, egy sportos diffúzor és egy hátsó szpoiler adja.

Rolls-Royce Cullinan Black Bison Edition modell oldalról

A tuningcégnek már volt egy ehhez hasonló modellje, akkor egy Mercedes GLE Coupe volt a kiszemelt autó. Ez épp olyan merész és durva lett, mint az. Hasmagassága is a legminimálisabbra lett véve.

Rolls-Royce Cullinan Black Bison Edition modell hátulról

A Cullinan gépteteje alatt viszont nem történtek módosítások, így egy 6,75 literes, 571 lovas V12-es hajtja, amely így 5,2 másodperc alatt tudja elrepíteni álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Az autó maga körülbelül 330 000 dollárba (mai aktuális árfolyamon számítva 99,4 millió forint) kerül, amihez a body kit, azaz ez a külső 11 400 dolláros (mai aktuális árfolyamon számítva 3,4 millió forint) áron kapható.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Az 1963-as Jeep Wagoneer elölről fotózva
2020. január 03.
Lassan 6 évtizedre tekint vissza a luxus SUV-ok története.
Mercedes EQ B látványterv
2019. január 14.
A GLB kis hobbiterepjáró még 2019-ben bemutatkozik

További hírek