Egyedi gyári csomagot kapott a Lamborghini Urus

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-09-28, 11:39

Az olasz márka gyárilag lepte meg ügyfeleit egy rendkívül egyedi dizájnnal. Több választható szín és megújult belső is kérhető.

Általában a különböző tuningműhelyek szoktak ilyen különleges csomagokkal előállni, természetesen vannak limitált kiadások a nagyobb gyártók esetén is, azonban most nem erről van szó. A Lamborghini a Pekingi Autószalon keretein belül mutatta be a modellhez készített egyedi csomagot, amely külső és belső stílus frissítéseket kínál az ügyfeleknek az alapmodellhez képest.

Különleges Lamborghini Urus kiadás oldalról

Az egyedi külsőt Graphite Capsule néven ismerhetjük fel, amely esetén négy különböző árnyalat közül lehet választani. A külső fényezés mellett, további négy kiegészítő árnyalat is társul, amelyek adják a csomag igazi pikáns ízét. Az egyik konstrukció ez az élénk lime szín, amely megjelenik az első splitteren, az ajtópaneleken, a hátsó spoileren és a 23 colos felnin.

Különleges Lamborghini Urus kiadás elölről

Az egyedi külső természetesen nem csak a külsőt érinti, a belső is különlegesebb lett ezzel. Megtalálhatók benne az alumínium berakások, az új matt fényezésű szénszálas betétek és a továbbra is hangsúlyos kiegészítő színárnyalatok. Ezen kívül egyedi bőr borítások és hímzett Lamborghini logó is helyet kapott a kabinban.

Különleges Lamborghini Urus kiadás, hátulról, féloldalról

„Az Urus Graphite Capsule kollekció kiváló lehetőséget nyújt az egyre növekvő ügyfélkörünk számára, hogy egyéniségüket megjeleníthessék saját Lamborghini modelljeiken” – mondta Giovanni Perosino, Lamborghini egyik vezetője.

Különleges Lamborghini Urus kiadás belső tere

Az egyedi külsejű Lamborghini Graphite Capsule Európában 186 134 euró körül indul (ami mai árfolyamon 67 millió forint).

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A Lamborghini Huracán Evo szemből fotózva
2019. november 13.
A 2021-ben érkező Lamborghini Huracánban már nem egy V10-es visít majd.
egyedi Lamborghini Aventador SV
2020. március 12.
A Lamborghini Aventador SV eleve ritka típus, az énekes viszont még emlékezetesebbé tette sajátját.

További hírek