Megépült az AMTS nyereményautója, ami idén egy Porsche Boxster S

Közzétéve:
2020-02-07, 13:16

Az AutoMobil és Tuning Show 2020-ban sem maradhat el a jól megszokott épített autó nélkül, amit természetesen valaki majd haza is visz.

Porig ültetett autók, gyönyörű hostess lányok, hömpölygő tömeg, folyamatos driftelés és persze az egyedi építésű nyereményautó. Ez vár idén is a Hungexpo nem kevesebb, mint 36 hektáros területén. Ez nem pusztán egy autós esemény, ez annál több. Itt nem csak az autóbolondok gyűlnek össze, hogy bemutassák egyedülálló és exkluzív autóikat, hanem emberek ezrei érkeznek, hogy ámulva nézhessék ezeket a csodajárgányokat.

A szervezők joggal bizakodnak abban, hogy idén is nagy durranás lesz, hiszen tavaly több mint 60 ezer ember látogatott el a rendezvényre.

A 2020-as év nagyon úgy fest, hogy a kerek számok éve lesz, hiszen az autóépítés hagyománya is jubilál, immáron 10. alkalommal nyerhető meg egy autó Nokta Balázsék jóvoltából.

Porsche Boxster S nyereményautó eredeti változat

Nem is akármilyen négykerekűről beszélünk, ez egy 2002-es középmotoros Porsche Boxster S. A maga 252 lóerős teljesítményével valószínűleg meg lesz elégedve a boldog tulajdonos. A német fenevad külhonból érkezett hozzánk a Hasznaltauto.hu weboldalán keresztül.

Porsche Boxster S hátsó része

Balázsék természetesen annak rendje és módja szerint kibelezték a verdát, ledobták róla a papucsokat és rádurrantottak egy Toyo-színeiben pompázó fóliát is, ami valljuk be elég mutatós ezen a kis jószágon. A felnik a MOMO kínálatából érkeztek erre a Porschéra gyártva, amiktől szintén mosolyra húzódik a szánk. Ezen kívül az ültetés sem maradhatott el, hiszen 3-3 centivel került közelebb a padlólemez Földanyánkhoz.

Porsche Boxster S felnik

A külcsín mellé dukál persze egy vagány és igényes beltér is. Az építők - Nokta Balázs koordinálása alatt - világos bőrbelsőt választottak. Itt nem csak az esztétikát, hanem a praktikusságot is szem előtt tartották.

Porsche Boxster S belső

Az autó multimédia rendszere is vérfrissítést kapott, hiszen beépítettek egy hifi berendezést is.

Botor dolog lenne ha a motorról nem beszélnék, hiszen nyilván ez az első gondolat jut eszébe mindenkinek:
„vajon mi a helyzet a motorral?”

A helyzet az, hogy az erőforrás marad úgy, ahogy van. Mielőtt szomorkodni kezdenénk, jusson eszünkbe, hogy egy 3,2 literes 252 lóerős szív dobog a motorháztető alatt, ami kellő nyomatékot fog adni az utakon.

A másik nem elhanyagolható körülmény pedig az, hogy:

„Nagyon sok munkával, nagyon kis teljesítménynövekedést érhettünk volna el, ráadásul ez több mint valószínű, hogy fogyasztásban is meglátszódott volna” – mondta Nokta Balázs.

Az elkészült nyereményautót a rendezvény 3. napján, tehát vasárnap este (2020.03.22.) fogják kisorsolni.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Az AMTS idei nyereményautója, egy Porsche Boxster S
2020. január 29.
Idén egy egyedi Porsche Boxster S-t sorsolnak ki az Automobil és Tuning Show-n.
Porsche Boxster S
2020. június 18.
A képeken egy 3,2 literes boxermotorral ellátott Porsche Boxster S látható.

További hírek