Elég nehéz elképzelni, hogy a BMW 7-es sorozatának E32-es kódjelű modellje egy Monster Truck képében szülessen újjá. A fogantatás gondolata is csak az oroszoktól érkezhetett: íme a Valkyrie 766-os névre keresztelt csöppség, a 7-es szám a BMW-re, míg a maradék a GAZ-66-ra utal, ami az alvázat adja a szerelvénynek. Ránézésre képes minden elé kerülő akadállyal megbirkózni, ahogy a videóban is látható:

Nem egy szimpla autóőrült agyszülemény mindez, ugyanis a tourbigfoot.ru turisztikai iroda szolgáltatja a járművet, egyedi terepjárós kikapcsolódást biztosítva azoknak, aki az orosz vidéket szeretnék bejárni. Akár néhány órára vagy pár napra is ki lehet bérelni, legalább három ember kell a sártengerben fürdőzéshez, ami egy hangulatos éjszakai kempingezésbe is torkollhat, sőt, a II. Világháború hadszíntereit is bejárhatod vagy akár festői környezeteket fedezhetsz fel.

Valkyrie 766

A kabint tehát egy E32 biztosítja, melynek bőr belterét igencsak szép állapotban őrizték meg. Vélhetően V8-as motort tartalmazott eredetileg a 7-es, de ebben a formájában már a GAZ hajtáslánca dolgozik alatta. A Szovjetunióban a teherautó megbízható terméknek számított 1960 és 1990 között és hasonlóan az E32-höz V8-as motor hajtotta.

GAZ-66

Oroszországi időtöltésed egyik bakancslistás szolgáltatása lehet a Monstert Truck-túra, amit az alábbi linken tudsz megrendelni:
http://tourbigfoot.ru/