Az idei év eléggé sok kellemetlenséget és szomorúságot okozott a tuning szerelmeseinek. A Móvár Cars team tagjaként immáron harmadszor kellett volna részt vennem az AMTS-en, mely sajnos az ismert okok miatt elmaradt. Számos tuner erre az eseményre készül egész télen, hogy az első rangos találkozón megmutathassa, milyen változások történtek az autóján. Így volt ez az én esetemben is.

Hyundai V6

Az autóm egy Hyundai Coupé Tiburon 2,7-es, V6-os motorral. Az eredeti állapothoz képest jelentősen megváltozott kívül-belül egyaránt, komplett, a BMW M4-től kölcsönzött fényezést kapott, D2-es állítható magasságú és keménységű futómű van alatta, 8.5 J széles „Z Performance 6.1” felniken gördül, 215/35/R19-es gumikon.

Hyundai Tiburon

A teljes belső kézzel varrott Alcantara, nem maradt műanyag rész, mely ne lett volna bevonva. A zene egy 2 dines Pioneer fejegységről szól, a csomagtartóban helyezkedik el a 2 Kicker erősítő, a woofer és az akksi hozzá. A motor is átalakításon esett át: sportváltó és sportkuplung biztosítja a dinamikus vezetés lehetőségét, és hogy ne csak a zene szóljon, egy Magnaflow kipufogórendszert kapott az autó.

Hyundai Tiburon V6

Mivel ez az idei AMTS-re készült, a jövőre még több újdonsággal szeretnék készülni, ehhez már a pincében lapul a 355 mm-es féktárcsa és a 6 dugattyús féknyereg. Remélhetőleg a 2021. március 26-28-a között megtartandó eseménynek a vírus már nem vet gátat, és találkozni fogunk a Móvár Cars standján Veletek!