hétfő - 2023. január 30.
1 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 672 Ft
D 690 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Pöpec vizuális tuningot kapott a Tesla Model S Plaid

2022. április 19. | 12:42

Odatette magát a Competition Carbon nevű műhely.

A Tesla Model S Plaid jelen pillanatban az egyik leggyorsabb elektromos autó a világon, de a lenyűgöző teljesítmény nem párosul vad külsővel, ez a kocsi nem tűnik ki annyira a forgalomból. Ezen változtatott most a Competition Carbon nevű tunercég.

A műhely 2020 végén hívta fel magára a figyelmet igazán, amikor egy vad szénszálas bodykitet mutatott be, amelyet a C8-as Corvette számára fejlesztettek ki. Most pedig a Tesla Model S Plaid modellhez készült karosszéria-készletről (Widebody Kit) rántották le a leplet.

A kész projektről egy sor renderkép került nyilvánosságra. A módosítások az átdolgozott első résszel kezdődnek, amely egy jellegzetes lökhárítót tartalmaz átformált légbeömlőkkel és egy nagyméretű első splitterrel, ami sokkal agresszívabb megjelenést kölcsönöz a villanyautónak.

A Competition Carbon szélesített első és hátsó kerékjárati íveket, illetve meghosszabbított oldalszoknyákat álmodott meg oldalra. A kocsit szűkre szabott, utángyártott keréktárcsákkal látták el, és a hasmagasságot is csökkentették.

Hátulra egy nagyméretű spoiler, egy vadonatúj lökhárító és egy szénszálas diffúzor is került. Azt még nem tudni, hogy a műhely szándékozik-e értékesíteni ezt a kitet, vagy csak egy darab készül belőle, amely így megőrizhetné rendkívüli exkluzivitását.

Nyitókép forrása: Depositphotos

Oktató nélküli önvezető tanulóautót fejlesztene a General Motors Különleges Trabant kombi vált eladóvá Amerikában

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!