2020. szeptember 24. | 15:33

A TechArt német tuningcég most egy kivételes lehetőséggel kecsegteti ügyfelet, hiszen akár online összerakhatod az álom Porsche 911 modelled.

A Porsche modelljeit előszeretettel tuningolják, erre pedig olyan műhelyek is ott vannak, mint a RUF vagy a Manhart és TechArt. A leonbergi központú céget még 1987-ben alapította Thomas Behringer, azóta pedig jelentős tuningcéggé nőtték ki magukat Németországban. Most bemutattak egy online tuning konfigurátort. Valamivel nehezebben is megvalósítható így a fejlesztés, de a rendszer nagyon felhasználóbarát, nagyon jól szemléltet mindent és konkrét csomagokat kínál, amiből kedvünk és ízlésünk szerint válogathatunk.

Íme, egy a Carscoops által összerakott konfiguráció, amely egy 911-es modellt vett alapul, majd tettek rá egy Miami Blue festést és egy TechArt Formula V kereket. Tovább kattintva választhatsz az elérhető aerodinamikai csomagok közül, ahol ők a hármas számúra voksoltak, amely tartalmaz egy nagyobb hátsó szárnyat és szénszálas burkolatú tükröket is többek közt. A belső térben többféle bőrből lehet választani: fekete, szürke, grafit, bordó és barna színben.  

Ezeken kívül rendelkezésre állnak egyéb alkatrészek is, választhatók a módosított rugók is. Ha van egy kis szabadidőd, érdemes kipróbálni ezt a konfigurátort, szinte, mint egy számítógépes szimulátor játék, csak itt még akár élőben is viszont láthatod az alkotásodat, ha van elég pénzed megrendelni a kocsit.