Restomod V8-as Range Roverre vágysz?

Közzétéve:
2020-03-18, 11:56

Az amerikai E.C.D Automotive Design saját ízlésed szerint pofozza ki Range Roveredet.

A floridai E.C.D. Automotive Design igazán lenyűgöző Range Rovereket rak össze, bár lehet, hogy ezáltal vesztik el eredeti jellegüket és sokkal inkább szabadidő-autókká válnak. A műhely 2013 óta Defendereket modernizál leginkább, 2017 után viszont klasszikus Range Roverek átalakításával is elkezdtek foglalkozni.

Range Rover restomod

A vevő dönti el, hogy normál, vagy hosszított Range Rovert akar, ám ha van elég pénzed, akár két ajtóst is faragnak neked a srácok. Te döntöd el milyen hajtásláncot, felfüggesztést, kerekeket, gumikat, fényezést, hozzátartozókat szeretnél. Eddig összesen négy Range Rovert készítettek, nagyjából mindegyiknél 2 200 órát vett igénybe a teljes újjáépítés. Van három alapváltozat: Pinnacle, Pursuit és Retro. Utóbbi hű marad a hagyományokhoz és a Rover V8-at használja a négysebességes automatával és az elmaradhatatlan fabetétekkel.

Range Rover interior

A Pursuit és a Pinnacle specifikációk a 6.2 literes Chevrolet V8-ast kapják nagyjából 400 lóerővel és hatsebességes automata váltóval, a 0-100-as sprint pedig 5.9 másodpercet vesz igénybe. A gazdag floridai vagányoknak megfelelve pedig számos kényelmi extrát lehet kérni az autóba, legyen szó az Apple Carplay és Andorid Auto funkciókról. Árak? Csak telefonon keresztül fogod megtudni.

ECD range rover

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

E.C.D. Automotive Design Land Rover Defender tuning, oldalról
2018. október 11.
A Land Roverekre specializálódott amerikai cég megint kitett magáért ezzel a projekttel.
1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit

További hírek