Michelisz-rajongóknak kötelező!

Közzétéve:
2018-09-06, 12:18

Michelisz Norbert őszintén beszél a szezon kudarcairól, hogy lát-e még esélyt az idei szezon megnyerésére, valamint arról, hogy mi a helyzet csaját csapatával, a M1RA-val.

Interjúztató: Háfra Zsolt

Michelisz Norberttel, a legismertebb és legsikeresebb magyar autóversenyzővel beszélgetett Háfra Zsolt, az Alapjárat sportújságírója. Norbert, aki a WTCR versenysorozat pontversenyében jelenleg a harmadik helyen áll, éppen a legjobb formáját futja, ami rá is fér, ugyanis a szezon elején műszaki hibák, balesetek és kizárások miatt veszített értékes pontokat.

A Szlovákia Ringen azonban ismét elkapta a fonalat, így negyedszerre állhatott dobogóra, illetve megszerezte első futamgyőzelmét is a szezonban. De mit gondol az évről Michelisz Norbert, lát még esélyt a győzelemre, vagy lemondott erről a szezonról? Hogyan tud valaki egy 3 éves és egy 4 hónapos gyerek apukája lenni profi autóversenyzőként, miközben saját versenycsapatát is működteti? És mintha ez nem volna még elég, M1RA néven saját kávémárkát is forgalmaz, amit, ha valaki igazi Michelisz-rajongó, kötelező megkóstolnia. Ezekre a kérdésekre, és még sok másikra is választ kaphatsz legújabb interjúból!

Kapcsolódó írások

WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
2019. február 26.
Az ifjú magyar tehetség mindössze 19 esztendősen csatlakozik a WTCR mezőnyéhez.
ima a Volkswagenhez
2018. szeptember 19.
Szeptember negyedik hétvégéjén sem maradsz autós programok nélkül. A Hungaroringen Volkswagenek gyülekeznek, míg Veszprémben Toyota és Lexus csődület várja a márka kedvelőit. A Népligetet pedig tuning, veterán és amerikai autók lepik majd el
2019-es Volkswagen Golf GTI TCR elölről
2019. január 18.
A Volkswagen szépen kihegyezte kedvenc ferdehátúját