Próbáld ki magad a Terep-rally világkupán!

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Augusztus 10 és 13 között Magyarországra látogatnak a legprofibb terepgépek. Kamionok, autók, motorok és quadok veretik a HunGarian Baja futamán.

HunGarian Baja

A terep-rally gépek biztosítják a látványt a HunGarian Baja futamán

A HunGarian Baja története 2004-ig nyúlik vissza, ekkor még csak autósok és kamionosok indultak. Ez az első verseny remek alkalom volt arra, hogy a résztvevők megtanulják tisztelni a veszprémi pályát. Azóta számos izgalmakkal teli megmérettetés, és változó helyszínek után immáron 14. alkalommal rendezik meg a Baját.

Az idei viadal otthona ismét Veszprém, így a sorozat visszatér gyökereihez. A világkupa legjobb pilótái mellett azonban most te is részt vehetsz a könyörtelen szakaszokon. Az  XCountry Rally Tour keretében tesztelheted tájékozódási és vezetési képességeid és kipróbálhatod mire képes az autód nehéz terepen. A világkupa-versenyzők átlagsebességének figyelembe vételével a szervezők meghatározzák a túra csökkentett átlagsebességét. Az ehhez legközelebb teljesítő résztvevő lesz az adott szakasz győztese. Az első három helyezést elérő pilóta díjazásra is számíthat.

Rali

A változatos helyszínek a versenyautók határait feszegetik

Engedd szabadon versenyzői ambícióid és regisztrálj be kedvenc terepjáróddal a HunGarian Baja futamára, ahol a világkupa és a Dakar sztárjai mellett próbálhatod ki magad. A feltételek a következők: Az XCountry Rally Tourra nevezhet minden olyan négy kerék-hajtású, 3500 kg maximális össztömegű, B-kategóriás jogosítvánnyal vezethető, zárt karosszériás gépjármű, amely a túra kiírás paramétereknek megfelel. Nincs szükség profi, drága versenygépre, biztonságos körülmények között csapathatsz végig a pályán.

Verseny kamion

HunGarian Baja: Nem minden napi látvány a kamionok küzdelme a térdig érő sárban

Ha felkeltette érdeklődésed a nem mindennapi lehetőség akkor nevezni július 30-ig tudsz, illetve további információkat találsz a következő oldalakon:

http://www.hungarianbaja.com/nevezok/

http://www.hungarianbaja.com/nevezok/nevezesi-lap/

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a
Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A HunGarian Baja pénteki napja képekben
2018. augusztus 13.
Az Alapjárat a MAMS Tereprali Szakágának online médiapartnereként segíti a sportág népszerűbbé tételét. Ennek az együttműködésnek a részeként a tereprali világkupa magyar fordulóján, vagyis a jubileumi, 15. HunGarian Baján kiemelt szerepet kapott a website.
Történések a Dakarról: Szalayék kalandosan kezdtek
2018. január 09.
Január 6-án elrajtolt a Dakar rali, így a magyarok is megkezdték szereplésüket a világ második legnépszerűbb és egyik legnehezebb versenyén. Nem volt eseménytelen az elmúlt két nap.

További hírek