Utastér, csomagtartó és a kazettás magnó rejtélye – itt a 9. és 10. rész

Közzétéve:
2020-06-18, 11:45

Imiék nagyobb fába vágták a fejszéjüket, mint gondolták...

A munkálatok legelején kissé optimistán vágtak neki a folyamatnak, akkor úgy gondolták, hogy kicsit rendbe teszik a kasztnit, orvosolják a rozsdát és kap egy fényezést. Mindezt a koronavírus miatt életbe lépő kijárási korlátozás kellős közepén álmodták meg testvérével, aki Imihez hasonlóan nem szakmabeli... A szükséges szerszámok egy része nem volt meg nekik és segítséget sem nagyon tudtak kérni.

Napról napra egyre  jobban lebontották a T3-at, a korábbi részekben nagyon sok apróságot megjavítottak, a 9. részre pedig az utasteret is szétbombázták. Szóval az előre vizionált folyamat heteket vett igénybe, amit egyáltalán nem bántak meg, mivel az utolsó csavarig kiismerték az autót, a közös élményt pedig senki nem fogja elvenni tőlük.

A munkálatok 12. napján összeraktá a hangcuccot, és a belsejét is majdnem be tudták fejezni. Ne keseredj el, ez nem azt jelenti, hogy nem lesz több rész. A készítők szerint még 6-7 epizódnyi anyag és rengeteg érdekesség vár rád. A kisbusz kalandjairól pedig a későbbiekben is értesülhetsz...

Visszatérve az aktuális részhez, végre felcsendül a muzsika is, ami egy zenésznek azért elég fontos. Majd az oldalpanelek is a helyükre kerültek, a nap végén pedig a felnik is megkapták a retró és egyben mutatós vörös fényezést.

Ha lemaradtál a korábbi epizódokról, itt pótolhatod:

Kapcsolódó írások

A GabrielVlog csatorna VW T3-as felújítása
2020. május 25.
Az előző 2 epizód kissé bemutatkozósra sikerült, innentől viszont még keményebben folytatódik a munka...
A GabrielVlog VW T3-asának felújítása
2020. május 29.
A legújabb részekben a külső és belső tér munkálatai is folytatódnak.

További hírek