12 utas 20 csomaggal tartott Ukrajnába egyetlen autóval

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-06-01, 20:09

Még 5 órát kellett volna megúszniuk Beledtől a határig

Igencsak családiasra sikeredett az útja annak a 12 személynek, akik egy egyterűbe zsúfolódtak össze némi rakomány mellett. A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja szerint 20 csomagot is szállított az a jármű, amivel a bennük tartózkodók saját bevallásuk szerint Ukrajnába szerettek volna eljutni. A bőröndök nagyjából harmada a tetőn került rögzítésre, a képfelvételek tanúsága szerint nem túl biztonságos módon.

12 személy és 20 csomag egy autóban

Még körülbeül 5 órányi kocsikázást kellett volna megúsznia ellenőrzés nélkül a társaságnak az ukrán határig, ezúttal nem jártak sikerrel. A Szombathely felől Győr irányába közlekedő járművet ugyanis a Beledi Rendőrörs járőrei lekapcsolták az M86-os út 127. kilométerkövénél május 31-én a délutáni órákban.

a beledi rendőrök megállították a szabálytalanul közlekedő társaságot

Az ellenőrzés során fény derült rá, hogy a megengedettnél kicsit többen próbálkoztak meg a négykerekűvel eljutni az úticélhoz. A létszám fölötti utasokat a rendőrök kiszállították az autóból, és helyszíni bírságot is kiosztottak.

A PoliceHungary YouTube csatornáján a szokásos cinikus humorral kísért szöveggel került fel a videó bizonyíték gyanánt, melyen az egyterűbe zsúfolódottakat rögzítették. A 21 másodperces anyagon a szabályszegők arcát kikockázták. A videót alább magad is megtekintheted.

Ahogy közeleg a jó idő, egyre másra kerülnek elő hasonló őrült sztorik, aminek kapcsán intézkednie kell a rendőröknek. A beledi rendőrök talán nem voltak annyira meglepődve, mint azok, akiket pár nappal ezelőtt a IX. kerületbe riasztottak.

Forrás:

További autós hírek

A 64-es főúton 90, max 100 körüli tempóval haladtam, (én sem vagyok szent) Enying irányába. Sajnos már szürkület tájban történt az eset, október...

Tovább csökkentené a tartományi kormány az átmenő teherforgalmat Burgenland útjain. Ennek érdekében két magyar és egy szlovén határátkelőn megtiltják a nehéz tehergépkocsik belépését...

Egy 46 éves férfi bélflórájában annyira elszaporodott a sörélesztő, hogy gyakorlatilag képes sört főzni az emésztőrendszerében – írja a furcsa felfedezésről a New Scientist...

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 17-én közúti ellenőrzést tartottak, amikor Alsóvadászon ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során...

A brit rendőrök utólag büntettek meg egy youtuber autós újságírót, aki arról töltött fel videót a Facebookra, hogy egy Audi R8-cal a sebességhatárnál...

Kapcsolódó írások

Heti kihagyhatatlan videóadag
2017. április 28.
A hétvége közeledtével a frissen megjelent autós videókból csemegéztem Nektek: hajsza, egyedi csónakszállítás, eldurvult fűnyírás, dízelpárbaj. Jó szórakozást! 
Elvihet a rendőr egy közlekedési szabálysértés miatt?
2018. június 15.
Egyre többször előállítják a közlekedési szabálysértésen rajtakapott autósokat Hajdú-Bihar megyében. Ez akár több órás kalandot is jelenthet a rendőrségen.
Bekeményít a rendőrség, jönnek a rejtett traffipaxok!
2018. szeptember 07.
Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar rendőrségi vezetésnél elszakadt a cérna, és megelégelték, hogy nem bírnak a renitens gyorshajtókkal. Ezért aztán bekeményítenek!
Újra mérnek az országban, de most mást
2018. szeptember 17.
Az Európai Mobilitási hét keretében a környezetszennyezés csökkentésére hívják fel a figyelmet