12 utas 20 csomaggal tartott Ukrajnába egyetlen autóval

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-06-01, 20:09

Még 5 órát kellett volna megúszniuk Beledtől a határig

Igencsak családiasra sikeredett az útja annak a 12 személynek, akik egy egyterűbe zsúfolódtak össze némi rakomány mellett. A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja szerint 20 csomagot is szállított az a jármű, amivel a bennük tartózkodók saját bevallásuk szerint Ukrajnába szerettek volna eljutni. A bőröndök nagyjából harmada a tetőn került rögzítésre, a képfelvételek tanúsága szerint nem túl biztonságos módon.

12 személy és 20 csomag egy autóban

Még körülbeül 5 órányi kocsikázást kellett volna megúsznia ellenőrzés nélkül a társaságnak az ukrán határig, ezúttal nem jártak sikerrel. A Szombathely felől Győr irányába közlekedő járművet ugyanis a Beledi Rendőrörs járőrei lekapcsolták az M86-os út 127. kilométerkövénél május 31-én a délutáni órákban.

a beledi rendőrök megállították a szabálytalanul közlekedő társaságot

Az ellenőrzés során fény derült rá, hogy a megengedettnél kicsit többen próbálkoztak meg a négykerekűvel eljutni az úticélhoz. A létszám fölötti utasokat a rendőrök kiszállították az autóból, és helyszíni bírságot is kiosztottak.

A PoliceHungary YouTube csatornáján a szokásos cinikus humorral kísért szöveggel került fel a videó bizonyíték gyanánt, melyen az egyterűbe zsúfolódottakat rögzítették. A 21 másodperces anyagon a szabályszegők arcát kikockázták. A videót alább magad is megtekintheted.

Ahogy közeleg a jó idő, egyre másra kerülnek elő hasonló őrült sztorik, aminek kapcsán intézkednie kell a rendőröknek. A beledi rendőrök talán nem voltak annyira meglepődve, mint azok, akiket pár nappal ezelőtt a IX. kerületbe riasztottak.

Forrás:

További autós hírek

Egy nő vesztette életét hétfőn délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda személyautó és egy kamion ütközött frontálisan – adta…

Meghalt a műszaki hibás busznak ütköző személygépkocsi utasa a vezetője pedig súlyos sérüléseket szenvedett Noszlop és Bakonygyepes között. Az eset…

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át…

“Az elsőnél figyeljétek a zöld lámpát a jobb szélén, bőven szabadot jelez már egy ideje, ha nem figyelek, lehet, hogy…

Dunaharasztiban az Alsó-Duna soron egy személyautó csúszott a Dunába. Szerencsére nem ült benne senki. – írja a katasztrófavédelem. A helyszínre…

Kapcsolódó írások

Rendőrségi Audi TT-k
2019. november 25.
A magyar rendőrség leggyorsabb autói az elmúlt 4 évtizedből.
Heti kihagyhatatlan videóadag
2017. április 28.
A hétvége közeledtével a frissen megjelent autós videókból csemegéztem Nektek: hajsza, egyedi csónakszállítás, eldurvult fűnyírás, dízelpárbaj. Jó szórakozást! 
Elvihet a rendőr egy közlekedési szabálysértés miatt?
2018. június 15.
Egyre többször előállítják a közlekedési szabálysértésen rajtakapott autósokat Hajdú-Bihar megyében. Ez akár több órás kalandot is jelenthet a rendőrségen.
Bekeményít a rendőrség, jönnek a rejtett traffipaxok!
2018. szeptember 07.
Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar rendőrségi vezetésnél elszakadt a cérna, és megelégelték, hogy nem bírnak a renitens gyorshajtókkal. Ezért aztán bekeményítenek!