175-tel repesztett egy sofőr azon az úton, ami mágnesként vonzza a baleseteket

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-07, 12:41

Rendesen odalépett az Audinak.

A megengedett sebességnek majdnem a duplájával száguldott egy sofőr a 631-es úton november első hétvégéjén. A traffipax által lefotózott autós azon az útszakaszon taposta agyon a gázpedált, ahol az elmúlt hónapban három ember is meghalt.

Gyorshajtáson kapott sofőr szemből

A tolnai rendőrök rendszeresen traffipaxoznak a 631-es úton, amely vonzotta a bajt a közelmúltban, négy halálos kimenetelű közlekedési baleset is történt ott az elmúlt években. Októberben hárman haltak meg azon az útszakaszon, miután egy traktor és egy autó ütközött.

November első hétvégéjén a hekusok újból felállították a traffipaxot a „halálúton”, a sebességmérő szerkezet rövid időn belül (egy alig 2 órás intervallumról beszélünk) 8 gyorshajtót fotózott le, akik a rossz látási és időjárási viszonyok ellenére léptek keményen a gázra.

A sebességhatárt jelentősen átlépő Audi szemből

A nyolc gyorshajtó közül is kiemelkedett az a magyar audis, aki 90 helyett 175-tel száguldott, vagyis a megengedett sebesség csaknem duplájával közlekedett. Az tuti, hogy nem lesz boldog az audis, amikor be kell fizetnie a gyorshajtás okán kézbe kapott csekket.

Ha kíváncsi vagy az autós világ aktuális híreire, akkor nézd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Bekeményít a rendőrség, jönnek a rejtett traffipaxok!
2018. szeptember 07.
Nagyon úgy tűnik, hogy a magyar rendőrségi vezetésnél elszakadt a cérna, és megelégelték, hogy nem bírnak a renitens gyorshajtókkal. Ezért aztán bekeményítenek!
Újra mérnek az országban, de most mást
2018. szeptember 17.
Az Európai Mobilitási hét keretében a környezetszennyezés csökkentésére hívják fel a figyelmet

További hírek