18 ember zsúfolódott össze egy Mitsubishiben

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-10, 09:50

Szardíniás doboz lett a kisteherautóból.

A megengedettnél háromszor több utast szállított az a Mitsubishi típusú kis tehergépjármű, amit a rendőrök ellenőriztek Apostag térségében, az M8-as autópálya felhajtó ágán.

Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a járműben a forgalmi engedélyben megengedett 6 fő helyett 18 magyar állampolgár tartózkodik. A 27 éves sofőrrel szemben a jármű hatósági engedélyében feltüntetett, jogszabály által megengedett, szállítható személyek nem megfelelő száma miatt szabálysértési eljárás indult az illetékes rendőrkapitányságon.

Zsúfoltság egy Mitsubishi hátuljában

Mostanában más furcsaságok is történtek Magyarországon, Héregen például egy 3 fős társaság úgy gondolta, jó ötlet a motortérben elrejteni a nemrég megvásárolt batár méretű puskát. Szombathelyen pedig egy rendőrségi villógóval felszerelt Porsche furikázott, amíg a rendőrség lenem kapcsolta.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrisebb autós hírekről, akkor tekintsd meg a hírműsorunkat.

Kapcsolódó írások

 Mitsubishi raliautó
2018. október 12.
Egy ikonikus japán gyártó, a Toyota a 2017-es évben már visszatért a FIA Rally Világbajnokságra. Talán ez a mozzanat ösztönözte a Mitsubishit arra, hogy ismét a tettek mezejére lépjen!
Mitsubishi Lancer Evolution X tuning elölről
2019. április 18.
A JDM autóknak egyedi hangulatuk van, ez a verda is ilyen

További hírek