2019. december 31. | 09:44

Kárt okozhat a magasabb bioetanol tartalmú üzemanyag, de van megoldás - ez foglalkoztatott benneteket leginkább decemberben.  

Félsz az E10-es benzintől? Most lecsekkolhatod, hogy tankolhatod-e vagy sem!

A magyar gépjárműpark átlagéletkorából adódóan sok embert érintett az E10-es üzemanyag decemberi bevezetése. Mindent lefedő adatbázis nem született a mai napig arról, hogy mely autók motorját károsíthatja, így ha biztosra akarsz menni, és régebbi autód van, érdemes 100-as üzemanyagot tankolnod. A cikkben szereplő kereső azért sok esetben mankóként szolgálhat.

Ablaktörlő helyett lézer? Na, de Musk…

Imelda írt arról december elején, hogy Elon Musk forradalmasítaná az ablaktörlők használatát, és lézersugarakkal helyettesítené azokat.

Videón a 96 méteres monstrum, ami miatt utakat zárnak le

Az M1-es és M3-as autópálya mellett az M0-ás autóutat is érintette az a konvoly, ami miatt forgalomkorlátozásokat foganatosítottak december elején.

A Tesla Cybertruck nem EU-kompatibilis

A hónap közepén egy szakértő arról elmélkedett, hogy a Telsa Cybertruck ebben a formában nem közlekedhet Európában biztonsági okokból - írta meg Péter, aki korábban hasonló véleményét már megfogalmazta a témában.

Vajon legális karácsonyi izzókkal kidekorálni az autót? – A rendőrség válaszol

Az ünnepek kapcsán felvetődött a kérdés, milyen mértékű díszkivilágítás az elfogaható a rendőrség szerint? A hivatalos válasz kiderül Péter írásából.

Czibók László elárulta, mi az álomautója

Karácsonyi hangulatában az Éjjel-Nappal Budapestben ismertté vált Czibók László osztotta meg a nagyérdeművel, mi az ő álomautója.

Lambóján vitte haza a karácsonyfát Gáspár Laci

Nem kímélte menő sportautóját az X-Faktor mentora, aki minden rajongóját igyekezett megnyugtatni az esetlegesen keletkező karcok kapcsán.

Világsztárok első autói 1. rész

Ha már hírességekről van szó, érdemes meglesni Péter írását, akinek gyűjtésében olyan modellek szerepelnek, amikre aligha asszociáltál volna a cikkben szereplő nevek láttán.

TOP 5 német klasszikus, avagy az Auto Union 5 legjobb modellje

Végezetül, de nem utolsó sorban egy érdekes cikk a veterán rovatból! Az Auto Union modelljei nagy hatással voltak mind a weimari köztársaság, mind az NSZK autóiparára. Nézd meg néhány kiválóságukat, melyekről Bálint írt hosszabban!