Szujó Zoltán elárulta, miért távozik az M4-től

A hónap első felében Szujó Zoltán, az F1 kommentátora a barcelonai hétvége kellős közepén befejezte karrierjét a közmédiánál. Alapvetően egy műszaki malőr vezetett távozásához, ezen felül elhintett még Szujó néhány információmorzsát az eset kapcsán közösségi oldalán.

Szujó Zoltán mosollyal az arcán szelfizett Barcelonából

Pénzügyi válságban a BMW és a Daimler

Pár nappal később attól volt hangos a magyar sajtó, hogy a BMW és a Daimler is financiális problémákkal küzd, ami bizony Magyarországot is érintheti.

Változás a P-rendszámok ügyében

A próbarendszámok kapcsán komoly változás történt, az osztrák és a magyar felek egyeztetései pozitív fordulatot vettek.

Száguldozás közben kapták le Orbán Viktort

Megnyitották a ZalaZone járműipari tesztpályát. Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort nem más, mint Keszhelyi Vivien autóztatta meg.

Zenélő nyomvonal lesz a 67-es főút egy szakaszán - VIDEÓ

Vittek némi csavart az R67-es út építésébe. A Balatonszemest és Szigetvárt összekötő út egy szakaszán külöleges barazdákat helyeztek el, melyekre ráhajtva felcsendült a Republic együttes slágere.

Egy 10 éves kitalálta, hogyan vethet véget az ámokfutásnak!

Optikai illúzió bevetését szorgalmazta az Egyesült Államokban a 10 esztendős Isa.

Így nézne ki 10 autómárka, ha anime karakter lenne

Egy kanadai művész egészen különleges képzőművészeti alkotást hozott össze, melyeken mondhatni személyiséggel ruházott fel néhány nagy autógyártót. Lévén, hogy animékről van szó, nem is oly meglepő, hogy 40%-ban ázsiai márkákra esett a művész választása.

BMW

10 újabb autópályára kiborult furcsaság

Mivel áprilisban nagy sikert arattak a különféle autópályára kiborult gusztustalanságok, összehoztunk egy második részt is e témakörből.

8+1 meghökkentő beltér az autóiparban I. rész

Péter kilenc különleges belteret mutatott be cikkében szöveges formábaan, fotókkal illusztrálva. 

7 dolog, ami mindig legyen nálad az autóban

Az egyre jobb idő okán pedig összeszedtük azokat a dolgokat, amiket érdemes mindenképpen magadnál tartani, főképp, ha hosszabb autós útra indulnál.