2,2 millió oldalletöltés szetpemberben

Tóth Balázs
Frissítve:
2019-12-02, 13:51

Weboldali statisztikák és Alapjáratos közösségi körkép az ősz első hónapjáról.

Az Alapjarat.hu weboldalának látogatottsága

Immáron fél éve nem volt olyan hónap, hogy ne lett volna legalább 500 ezer látogatója online autós magazinunknak. A weboldalunkat 2019 szeptemberében 570 ezren keresték fel, e látogatók összesen 2,2 millió oldalletöltést hajtottak végre.

Az átlagos oldal/munkamenet arány ezúttal is elérte a 2,2-t, míg a munkamenetek átlagos hossza 1:55 perc volt.

Az Alapjarat.hu weboldalának napi látogattsága 2019 szeptemberében

A demográfiai és korosztálybeli összetétel nem változott jelentősen, továbbra is a budapesti lakosok a legaktívabbak weboldalunkon a maguk 47%-ával, míg életkorra lebontva a 25-44 év közöttiek aránya kicsivel több mint 70%.

A Facebookról érkező forgalmunk rovására nőtt a direkt, az organikus és az ajánlás útján érkezők aránya, nagyjából 1% körüli növekedés volt tapasztalható mindhárom forgalom forrás tekintetében.

  • Facebook: 55,1%
  • Direkt: 13,9%
  • Organikus: 24,7%
  • Ajánlás: 6,2%
Az Alapjárat weboldali forgalmának forrása 2019 szeptemberében
Az Alapjárat weboldali forgalmának forrása 2019 szeptemberében

Az Alapjárat a Facebookon és az Instagramon

A kék óriáson közel 9000 új rajongóra tettünk szert szeptember során. Összesen mintegy 7 milliós elérést könyvelhettünk el, a bejegyzésekre mutatott aktivitások tekintetében közösségünk az első háromban található az autós oldalak tekintetében. A hónapot 124 ezer követővel zártuk.

Instagram oldalunkon átléptük a 21 ezres követőszámot, 790 új arc csatlakozott a legdinamikusabban fejlődő közösségi oldalunkhoz.

Új feliratkozók YouTube csatornánkon

930 új feliratkozóval egyre közelebb kerültünk a bűvös 10 ezres számhoz. Több mint 1 millió percen át nézték követőeink a videóinkat, átlagosan 2:43 percen át. Kisfilmjeinket 94%-ban kedvelték, igyekszünk továbbra is hasonlóan színvonalas tartalmakat előállítani.

Az egyik legnépszerűbb videónk Ámon Olivér 600 lovas Mercédesének titkait fedi fel, a 22 perces rövidfilmet több mint 70 ezren tekintették meg a YouTube-on.

Hirdetnél az Alapjárat felületein?

Akár közösségi oldalainkon, akár weboldalunkon hirdetnél, kérjük írj nekünk egy e-mailt az [email protected] címre! Kérésedre elküldjük a legfrissebb médiaajánlatunkat, melyből megtudhatod az együttműködésre vonatkozó lehetőségeket és a hirdetési árakat is.

További autós hírek

Egy nő vesztette életét hétfőn délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda személyautó és egy kamion ütközött frontálisan – adta…

Meghalt a műszaki hibás busznak ütköző személygépkocsi utasa a vezetője pedig súlyos sérüléseket szenvedett Noszlop és Bakonygyepes között. Az eset…

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át…

“Az elsőnél figyeljétek a zöld lámpát a jobb szélén, bőven szabadot jelez már egy ideje, ha nem figyelek, lehet, hogy…

Dunaharasztiban az Alsó-Duna soron egy személyautó csúszott a Dunába. Szerencsére nem ült benne senki. – írja a katasztrófavédelem. A helyszínre…

Kapcsolódó írások

Közösség
2019. november 01.
Közösségi felületeink közül kiemelkedő az Alapját Extra tagjainak aktivitása.
weboldali forgalom elemzése
2020. január 17.
Mindez 4,2 millió oldalletöltéssel párosult.
 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
2019. április 12.
Most megtudhatod, milyen korosztályból mennyien böngészik cikkeinket, s közösségünk aktivitására is fény derül