Az Alapjarat.hu weboldalának látogatottsága

Immáron fél éve nem volt olyan hónap, hogy ne lett volna legalább 500 ezer látogatója online autós magazinunknak. A weboldalunkat 2019 szeptemberében 570 ezren keresték fel, e látogatók összesen 2,2 millió oldalletöltést hajtottak végre.

Az átlagos oldal/munkamenet arány ezúttal is elérte a 2,2-t, míg a munkamenetek átlagos hossza 1:55 perc volt.

Az Alapjarat.hu weboldalának napi látogattsága 2019 szeptemberében

A demográfiai és korosztálybeli összetétel nem változott jelentősen, továbbra is a budapesti lakosok a legaktívabbak weboldalunkon a maguk 47%-ával, míg életkorra lebontva a 25-44 év közöttiek aránya kicsivel több mint 70%.

A Facebookról érkező forgalmunk rovására nőtt a direkt, az organikus és az ajánlás útján érkezők aránya, nagyjából 1% körüli növekedés volt tapasztalható mindhárom forgalom forrás tekintetében.

  • Facebook: 55,1%
  • Direkt: 13,9%
  • Organikus: 24,7%
  • Ajánlás: 6,2%
Az Alapjárat weboldali forgalmának forrása 2019 szeptemberében
Az Alapjárat weboldali forgalmának forrása 2019 szeptemberében

Az Alapjárat a Facebookon és az Instagramon

A kék óriáson közel 9000 új rajongóra tettünk szert szeptember során. Összesen mintegy 7 milliós elérést könyvelhettünk el, a bejegyzésekre mutatott aktivitások tekintetében közösségünk az első háromban található az autós oldalak tekintetében. A hónapot 124 ezer követővel zártuk.

Instagram oldalunkon átléptük a 21 ezres követőszámot, 790 új arc csatlakozott a legdinamikusabban fejlődő közösségi oldalunkhoz.

Új feliratkozók YouTube csatornánkon

930 új feliratkozóval egyre közelebb kerültünk a bűvös 10 ezres számhoz. Több mint 1 millió percen át nézték követőeink a videóinkat, átlagosan 2:43 percen át. Kisfilmjeinket 94%-ban kedvelték, igyekszünk továbbra is hasonlóan színvonalas tartalmakat előállítani.

Az egyik legnépszerűbb videónk Ámon Olivér 600 lovas Mercédesének titkait fedi fel, a 22 perces rövidfilmet több mint 70 ezren tekintették meg a YouTube-on.

Hirdetnél az Alapjárat felületein?

Akár közösségi oldalainkon, akár weboldalunkon hirdetnél, kérjük írj nekünk egy e-mailt az info@alapjarat.hu címre! Kérésedre elküldjük a legfrissebb médiaajánlatunkat, melyből megtudhatod az együttműködésre vonatkozó lehetőségeket és a hirdetési árakat is.