27 millióért már Magyarországon is vehetsz plug-in hybrid London Taxit!

Közzétéve:
2019-05-23, 16:14

A Magyar Autókereskedőház Zrt. jóvoltából már hazánkban is elérhető, illetve beszerezhető a híres-nevezetes London Cab taxi. Amellett, hogy egy konnektoros hibridről van szó, rendkívül praktikus és korszerű megoldásokat lehet felefedezni a jármű külsején és belsejében egyaránt

Nagyjából másfél évvel ezelőtt kezdték meg Anglia fővárosában az ikonikus, dízelüzemű taxik cseréjét annak érdekében, hogy a gépjárművek megfeleljenek a 2018-tól érvénybe lépő új emissziós-szabályozásoknak és továbbra is uralhassák London utcáit.

A jellegzetes, környezetbarát fekete taxiból mostanra hazánkba is érkezett néhány darab. Az osonásra is alkalmas gépjárművet 27 390 000 forintért vásárolhatod meg, továbbá nem árt, ha tudod, hogy ezért az összegért nem az alapfelszereltséget (VISTA), vagy az annál egyel felszereltebbet (VISTA Comfort), hanem a fullextrás kivitelt kapod, mely VISTA Comfort Plus néven fut.

LEVC TX hátulja

A LEVC TX esetében 12, azaz TIZENKETTŐ-féle színárnyalat áll a vásárlók rendelkezésére, hogy azon fantáziáljanak, melyik illik leginkább az elit kisautóhoz. A fényezés lehet metál vagy gyöngyház, előbbi 495 fontnyi (kb. 184 000 forint), utóbbi 595 fontnyi (kb. 221 000 forint) felárat vonz maga után.

London taxi

A londoni vállalat elmondása szerint az új TX tesztelések sorozatán esett át, amik alkalmával több mérföldet futott, mint a márka korábbi tesztmodelljei együttvéve. Sivatagos részeken egészen a sarkvidéki tundrákon át a városi csúcsforgalomban is megjáratták az autót, utóbbi lesz nyilvánvalóan az a környezet, ahol a legtöbb időt töltheti majd el a jármű.

Az utasteret úgy tervezték meg, hogy a professzionális taxisofőrök számára a lehető legmodernebb mobil irodát nyújtsa azontúl, hogy egy végtelenül csendes, tágas és kifinomult járműről van szó. Hat ülés, fedélzeti Wi-Fi hálózat és elektronikai eszközök töltésére alkalmas kialakítások kaptak helyet az új TX-ben.

A sofőr háromféle vezetési üzemmód közül választhat, ezek a: SMART, a PURE EV és a SAVE üzemmódok. A taxi meghajtását egy Volvo-fejlesztésű 1,5 literes benzinmotor és egy 31 kWh-s elektromotor végzi, mely a hátsó kerekekhez lett csatolva.

LEVC TX plug-in hibrid taxi utastere

A MAH Zrt. ügyfeleinek lehetősége van zárt- és nyílt végű pénzügyi lízingre, illetve tartós bérletre történő beszerzésre egyaránt!

Kapcsolódó írások

Megérkezett a Taxi 5 hivatalos előzetese! VIDEÓ!
2018. február 04.
A Taxi 5 idén tavasszal lesz látható a magyar mozikban. A legendás 407-es Peugeot ezúttal Ferrarikat és Lamborghiniket vesz üldözőbe.
Itt a Taxi 5 magyar szinkronos előzetese! VIDEÓ!
2018. április 13.
Hosszú várakozás előzte meg a Taxi 5 szinkronos előzetesét, melyben Gibert felügyelő legendás felkiáltása után a legendás Peugeot olasz sportautókkal kergetőzik.

További hírek