Újabb razziát tartottak a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai, a hekusok Budapest XIII. kerületében többek között illegálisan átalakított kocsikra is vadásztak 2019. október 25-én éjjel.

Az akcióban a XIII., a IV. és a XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei mellett a Közlekedésrendészeti Főosztály rendőrei is részt vettek a közlekedési hatóság munkatársaival karöltve. A rendőrök elsődleges célja – mint azt már megszokhattuk – ezúttal is az volt, hogy megakadályozzák az illegális gyorsulási versenyeket.

Rendőrök igazoltatnak egy sofőrt az éjszakai órákban

A razzia során a zsaruk 296 autót és azok utasait ellenőrizték, az egyenruhások négy autós ellen tettek feljelentést, egy autónak pedig bevonták a forgalmi engedélyét, mert az engedély nélkül volt átalakítva. 2 sofőr jogsi nélkül vezetett, további 6 személynél pedig kábítószer volt, mind a 8 embert előállították a rendőrök.

A rendőrség hangsúlyozta, hogy továbbra is folytatni fogja az akciókat az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében, szóval péntek esténként közlekedj óvatosan a fővárosban, különben még a végén bajba is kerülhetsz.

Ha kíváncsi vagy, hogy zajlik egy péntek esti razzia, akkor csekkold le Szalay Isti videóját! A népszerű magyar vloggernek köszönhetően most átélheted, milyen belülről egy ilyen akció.