Három hete a rendőrség razziát tartott Budapesten az éjszakai órákban, a járőrök célja akkor is a gyorsulási versenyek megakadályozása volt. A szeptember 20-án megtartott akciót Szalay Isti testközelből élhette át, a népszerű magyar vloggernek köszönhetően most Te is átélheted, hogyan is zajlik egy ilyen razzia.

Az ilyen akciók során a rendőrök tüzetesen átvizsgálják a szabálytalanul átalakított autókat, nem volt ez másképpen szeptember 20-án sem. A zsaruk közel 100 kocsit vettek górcső alá, 3 tuning autónak aztán bevonták a forgalmiját.

Átalakított BMW

A 3 tuning autó között volt egy lefóliázott BMW E30-as is, Istiék pont akkor értek oda az autóhoz, amikor azt éppen átnézték a járőrök. A gépjárműben szinte semmi sem felelt meg a szabályoknak, nem volt bekötve a duda, az ablakmosó és a helyzetjelző sem működött, ráadásul a kocsi le is volt ültetve. Az Istit fuvarozó rendőr azt mondta, hogy az E30-as iskolapéldája volt annak, hogyan nem lehet részt venni a közúti forgalomban.

A közel 17 perces videóból sok érdekesség kiderül, mindenképpen ajánlom a megtekintését, nem sokszor lehet így belelátni a rendőrök munkájába.