60 centis Batmobilet készített a LEGO

Közzétéve:
2019-11-08, 12:47

A makettautó király trükköket hordoz magában, ilyen például a sárvédőre szerelt géppuska.

A LEGO nem is időzíthetett volna jobban így év vége felé, az új Batmobile tökéletes karácsonyi ajándéknak ígérkezhet. Ez a vadonatúj Batmobile Tim Burton filmrendező 1989-ben készült filmjét veszi alapnak és valami hihetetlen mennyiségű, több, mint 3 000 apró elemből áll. Hosszát tekintve sem nyúlfarknyi, hiszen a 60 centin is túltesz.

1989-es Batmobile-ra hajazó LEGO makett

Apró részletek ragadják magával a vásárlókat, itt gondolok például a mini Batman, Joker és Vicki Vale figurákra, amik roppant aranyosak. Az 1989-es filmre hajazó Batmobile dekoratív szélvédőelemet kapott, ami kicsit luxusjachtos beütést kölcsönöz a járműnek. A különféle fegyverek és kiegészítők a pilótafülkéből működtethetők, ahová egyszerű felnyitással a kis Batman figurát is könnyen be lehet helyezni. A Batmobilehoz különlegesen kialakított felnik kupakjain denevér emblémára lehet felfigyelni.

LEGO Batmobile 1989

A LEGO újdonsült termékének hivatalos megjelenésére már nem kell sokat várni, ugyanis a Black Friday (Fekete Péntek) keretein belül debütál majd, 2019. november 29-én. Azok a vásárlók, akik november 29 és december 5-e között újítják be a Batmobile szettet, megkapják az eredeti modell exkluzív mini másolatát ajándékba!

Azon háztartásokba, ahol esetleg már korábban megvásárolták a Tumbler Batmobilet, kötelezően be kell kerülnie ennek az 1989-es verziónak is. A szett ára 250 dollár, ami jelen árfolyam szerint 75 000 forintnak felel meg.

LEGO Batmobile hátulja

Nos, a LEGO-nak sikerült igencsak magasra tennie a lécet az árak tekintetében. Feltehetőleg a játékkészítő vállalat tisztában van azzal, hogy aki elszánt Batman fan és emellett valamennyire tehetős is, azt nem fogja érdekelni egy egyszeri, nagyobb összegű beruházás. Továbbá, ha górcső alá veszed, hogy maga a makett 3 306 darabból áll, lehet, hogy megenyhül a szíved.

Kapcsolódó írások

1970 Velorex Oskar, Bőregér, Batmobile, oldalnézet, jobbról
2019. május 01.
1945-ben született meg a szocializmus egyik legbizarrabb autója, a Bőregér néven is emlegetett csehszlovák Velorex Oskar.
Batmobile 1989
2019. május 20.
A szuperképességekkel nem rendelkező Batman szuperképességekkel rendelkező autókra támaszkodva üldözi a bűnt. Itt van a 4 legemlékezetesebb Batman autói közül

További hírek