hétfő - 2023. szeptember 25.
19.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

90 millió forintért eladó ez hosszított Cadillac Escalade

2022. november 02. | 16:11

Ha valaki nincs megelégedve az alapmodell méreteivel, ez a bizarr kinézetű változat biztosan megfelel az igényeinek.

A Cadillac Escalade egy valódi behemót, gigantikus méreteinek köszönhetően a megalomániával gyakran vádolható amerikaiak igényeit is kielégíti. Ha valakinek esetleg ez mégsem lenne elég, a Pinnacle Limousine Manufacturing készített egy hosszított verziót a luxus SUV-ból, melyet most egy kaliforniai kereskedésben kínálnak eladásra.

Az Escalade alaphossza meghaladja az 5 métert, ehhez pedig még egyszer ennyit toldottak hozzá. A bizarr kinézetet a gyönyörű festés próbálja ellensúlyozni, a belső térben pedig luxusmulatókat megszégyenítő világítás, italbár, nagyképernyős televíziók és természetesen hatalmas tér gondoskodik az utasok kényelméről. Ide kattintva több képet is megtekinthetsz minderről.

Ahogy ez a luxuslimuzinokban lenni szokott, a sofőrt egy paraván választja el a dorbézoló hátsó szekciótól. A vezetőfülkében a hagyományos Cadillac-stílus érvényesül, mindenhol ízléses faberakás és bőrborítás található. Ha a filmekben látható, hátsó ajtón történő kiszállás már nem elég menő, a nyújtott Escalade felfelé nyíló ajtókkal rendelkezik, amivel bárhol és bármikor garantált, hogy az összes létező tekintet a járműre szegeződik.

A motorháztető alatt egy 6,2 literes V8-as erőforrás dolgozik, mely 420 lóerős teljesítmény és 623 Nm nyomaték leadására képes. Ezek ugyan nem rossz számok, egy ekkora monstrum mozgatása esetén ne számítsunk komolyabb sebességre. Az erőátvitelért egy 10-sebességes automata váltó felel.

Ami az eladásra kínált modellt illeti, az óra szerint eddig 1878 kilométert tett meg. A 220 ezer dolláros, azaz közel 90 millió forintos vételár egy kicsit magasnak tűnik, ennyiért akár egy páncélozott Escalade is elérhető a piacon. Ha valaki a szórakoztatóiparban szeretne pénzt csinál, ennek a különleges autónak biztosan lenne közönsége a bulizni vágyók gazdagok körében.

Depositphotos
66 ezer Suzukit hívnak vissza, a fékrendszerükkel van gond Falon csúszva vette be a kanyart mint a játékokban, ezzel 5 autót megelőzött

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!