Ariana Grande is autófanatikus?!

Közzétéve:
2019-03-05, 08:44

A világhírű énekes kisasszony nemrégiben hatalmas elismerésben részesült, hiszen az ő dalai uralják a Billboard slágerlista első három helyét. Kevesen tudják ugyan, de az énekesnő hobbijai közt az autógyűjtés is szerepel!

Ariana Grande a 2019-es évben felkerült a Billboard Hot 100-as listájára, de még azon belül is olyan rekordot hozott össze, melyhez hasonlót a világtörténelemben eddig csak a Beatles alkotott. Az énekesnő dalai a slágerlista első három helyén állnak, a dalok címe 7 Rings, Break Up With Your Girlfriend, valamint Thank U, Next. Korántsem rossz teljesítmény ez a kisasszonytól, azonban megesett, hogy a Beatles annak idején az első 5 helyet tudhatta magáénak a listán. Érdemes megnézni, karrierjén kívül milyen hobbiknak hódol Ariana, és ha már autókat gyűjt bevallom én is kíváncsi voltam, milyen egyedi költemények állhatnak a tehetséges – és rendkívül tehetős – művésznő udvarában.

Ariana Grande Chevrolet Camaro Z28 motorháztetején

Tekintve, hogy Ariana Grande mekkora népszerűségnek örvend, számomra is meglepő volt, hogy többnyire csak egy autót használ. Számos alkalommal kapták őt lencsevégre gyönyörű hófehér Range Rover Sportjában, amit tűsarkúban vagy saját maga, vagy épp valamelyik sofőrje vezetett.

Ariana Grande Range Rover Sport tankolás

Annak ellenére, hogy a legtöbb forrás szerint az amerikai talentumnak ez az egyetlen autója, sokan más járgányban is látták már felbukkanni őt. Például édesanyjával ebben a Mercedes-Benz E-osztály kabrióban:

Ariana Grande Mercedes-Benz E-osztály cabrióban

Ezek alapján továbbra sem tűnhet úgy, hogy Ariana Grande hatalmas autófanatikus lenne. Egyszer komoly balesete volt és meglehet, hogy a történtek vették el a kedvét a vezetéstől, autóvásárlástól. Ugyanakkor az is lehet, hogy különleges gyűjteményt tárol hatalmas Los Angeles-i kastélyában. A következő videó ugyanis erre tesz utalást:

A fent említett járművek mellé egy Chevrolet Camaro Z28, egy Mercedes-Benz G-osztály, egy Cadillac Escalade és egy Van Hool márkájú busz is felsorakozott.

Ariana Grande

Végezetül elmondható, hogy Ariana Grande egy rendkívül tehetséges énekes- és színésznő függetlenül attól, hogy mennyi pénz, ingatlan vagy jármű áll birtokában.

További hírek