hétfő - 2023. február 06.
-7.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 627 Ft
100 671 Ft
D 684 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Autós üldözésben vettek részt a zalaegerszegi rendőrök

2019. december 11. | 10:57

Pórul járt az üldözött sofőr.

Keddre virradó éjjel a zalaegerszegi rendőrök elfogták azt a gyöngyösfalui férfit, aki nemzetközi körözés alatt áll.

A 45 éves bűnöző több szabálysértést is elkövetett az autójával, ezért figyeltek fel rá a zsaruk, akik éppen az éjszakai járőrözésüket teljesítették. A rendőrök felkapcsolták a megkülönböztető fényjelzést, majd jól hallhatóan felszólították a férfit, hogy álljon félre, mire az beletaposott a gázba, majd a kocsija világítását lekapcsolva igyekezett eltűnni szem elől.

A rendőrök persze nem hagyták magukat, azon nyomban a sofőr után vetették magukat, akit aztán hibára kényszerítettek: a férfi az egyik kanyarban elveszítette a kontrollt a gépjárműje felett, ami egy hídfőnek csapódott, majd a jobb oldalára borulva állt meg.

A bűnöző kisebb sérülésekkel kászálódott ki a verdájából, aztán össze-vissza hazudozott a rendőröknek (többször is valótlan adatokat adott meg), ezért a fakabátok előállították őt a rendőrkapitányságra. Ott derült ki, hogy a férfi azért kamuzott megállás nélkül, mert nemzetközi elfogatóparancs alapján körözés alatt áll, ezért nem akarta elárulni a nevét.

További érdekes hírekért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorának legújabb videóját!

Együtt gokartoztam a TOP50 gála előtt a legjobb magyar pilótákkal 11 hónap alatt 45 személyautó hajtott vonat elé Magyarországon

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!