Az árokban végezte a balesetet okozó román horrorkaraván

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-06, 08:12

Egy ember megsérült a balesetben.

Csengersima közelében, a 49-es számú főúton áthajtott a szemközti sávba egy román sofőr, aki egy túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett.

Árokba borult horrorkaraván hátulról

A horrortréler eddig ismeretlen okból tért át a szemközti sávba az 54-es kilométerszelvénynél, ahol érintőlegesen összeütközött egy BMW-vel, amely szabályosan közlekedett. A járműszerelvény a koccanás után beborult az úttest mellett húzódó árokba, a horrorkaraván 37 éves sofőrje megsérült a balesetben.

Sérült BMW oldalról fotózva

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a kisbuszból és a hozzá kapcsolt trélerből – amelyen teljesen szabálytalan módon egy Volvót és egy másik kisbuszt szállított a sofőr – álló járműszerelvény túlsúllyal közlekedett a forgalomban.

Árokba borult román horrortréler felülről fotózva

A rendőrség kijelentette, minden erejével azon van, hogy kiszűrje a forgalomból a horrorkaravánokat. A hatóság megjegyezte, hogy az elmúlt időszakban többször is előfordult, hogy a rendőrök komoly pénzbüntetésben részesítették azokat a sofőröket, akik túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedtek a magyar utakon.

Ha kíváncsi vagy az autós világ aktuális híreire, akkor nézd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói

További hírek