2019. február 22. | 16:51

A legelső, Instáról kiszivárgott kép a legújabb 992 Porsche 911 Turbóról

Egy Porsche mindig egy csodálatos darab. Pláne, ha egy olyanról van szó, amit még be se mutattak hivatalosan. Todd Schleier lehet az első, aki bármilyen képet is posztolt a 992 Porsche 911 Turbóról! A gazdag srác több Porsche tulajdonosa és nem tudom milyen kapcsolatai vannak, de képes volt valahogy bejutni a Porschéhoz és lencsevégre kapni ezt a még be sem mutatott autót.

Szürke metál fényezés, fekete kerekekkel. Utóbbiak elöl 20, hátul 21 colosak, valamint feltűnik a képen a hátsó szárny is, ami visszafogottabb, mint amit a Nürburgringen megfuttatott prototípuson lehetett látni. A Porsche gyárában lett lefényképezve, látszik, hogy már csak apróságok vannak hátra az autón, de lényegében készen van.

Az új 911 Carrera S-modellek 2018. novemberében lettek bemutatva, hogy a 911 Turbók mikor lesznek, még mindig találgatás tárgyát képezik. Elképzelhető, hogy már márciusban, a Genfi Autószalonon lehet majd látni a legújabb Porschét, de az is lehet, hogy csak a szeptemberi Frankfurti Autószalonon rántják le róla a leplet.

Az autó nagy valószínűséggel egy 3.8 literes, hathengeres duplaturbós motorral lesz felszerelve, 540 lóerőt és 660 Nm-t várnak tőle. Ahogy azt az előző cikkemben is írtam, nyolcsebességes automata váltóval lesz felszerelve, de egy hétsebességes manuális váltóra is lehet még esély.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todd Schleicher (@t_schleicher) által megosztott bejegyzés,