2020. június 15. | 12:58

A rendőrség közzétette a Pofátlan(TAN)ítási videósorozat 11. részét.

Amikor a hatóság nem értékeli a driftelésed és a motorral való egykerekezést, majd ennek azonnal hangot is ad! A rendőrség ezzel a szöveggel vezette fel a Pofátlan(TAN)ítási akciósorozat 11. epizódját.

A koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozás miatt a második negyedév elején és közepén megcsappant az autósforgalom Magyarországon. Akkortájt a rendőrség is átcsoportosította az erőforrásait, kevesebb idő és humánerőforrás jutott a civil rendőrautós razziák lezavarására. Azóta változott a helyzet, a járvány enyhülésével mozgásba lendültek a normális autósok és a pofátlan járművezetők is. Utóbbiak miatt a civil autós rendőrök is újra aktivizálták magukat, és bizony akadt is dolguk rendesen az utóbbi időben.

A jelölt vagy jelöletlen rendőrautókban ülő egyenruhások tudják és tapasztalják, hogy egyesek egyszerűen letojják a piros jelzést, az alábbi videóban is láthatunk erre példát. A rendőrök azt sem szeretik, ha valaki az orruk előtt próbál driftelni a körforgalomban, de az sincs éppen az ínyükre, ha valaki a szemük láttára kezd egykerekezésbe a motorjával. A rendőrök mindig utánamennek a szabályszegő illetőknek, és ha utolérik őket, akkor a helyszínen meg is bírságolják őket.

Baleset-megelőzés (Facebook)