Civil rendőrautó elé vágott be a rendkívül pofátlan orosházi mustangos

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-02-14, 07:35

Kettesével szegte meg a szabályokat a drága autóban ülő sofőr.

A civil kocsikból vadászó rendőrök a saját bevallásuk szerint egyre meredekebb dolgokat látnak a magyar utakon azóta, hogy az egész országra kiterjesztették a civil rendőrautós razziát. Legutóbb Orosháza mellett futottak bele egy olyan autósba, aki fittyet hányt a szabályokra.

A Ford Mustang volánja mögött ülő sofőr az előzni tilos tábláról, a dupla záróvonalról és a forgalomtól elzárt területről sem volt hajlandó tudomást venni, mielőtt bevágott a civil rendőrautó elé. Nyilván nem tudta, hogy egy olyan kocsit előz meg pofátlanul, amelyben éberen figyelő rendőrök ülnek, akik már akkor dörzsölték a tenyerüket, amikor a mustangos kivágott balra.

Azonban itt még nem ért véget a történet, a mustangos a kirívóan szabálytalan előzés bemutatását követően rendesen odapörkölt a kocsinak, 170 km/h-s tempóval suhant előre. A gyorshajtás elkövetése után a civil rendőrautó felkapcsolta a villogóját, és a Mustang után eredt, amely aztén félre is állt az út szélén. A videó végéből az is kiderül, hogy a Mustang hátsó rendszemtáblájával sem volt minden rendben, nekem nem úgy tűnik, hogy szándékosan takarták ki a betűket és a számokat.

A rendőrség ezzel a videóval is üzent a gyorshajtásra hajlamos autósoknak, 2020-ban már tényleg nem érdemes eszetlenül közlekedni, mert lehet, hogy előttük vagy mögöttük egy civil rendőrautó poroszkál akcióra készen.

Ford Mustang hátulról

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Baleset-megelőzés (Facebook)

Kapcsolódó írások

Szabálytalankodó sofőr
2020. január 07.
Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek