2023. március 24. | 07:46

A férfi egy félresikerült tolatásnál csúnyán megsértett egy másik autót, de nem érdekelte.

Igazán elszomorító annak a férfinak a viselkedése, akit sem az eltiltás, sem a büntetőeljárás nem állított meg abban, hogy vezessen. Közben mások autójában is kárt tett, de ez nem érdekelte, inkább elhajtott.

Most viszont végre letartóztatták a 21 éves fajszi férfit, aki még első körben január 22-én ittasan ült autóba. Parkolás közbeni szerencsétlenkedése során nekihajtott egy másik autónak, amit végig karcolt.

Ahelyett, hogy ottmaradt volna megvárni a tulajt vagy hagyott volna ott papírt a nevével és elérhetőségével, inkább elhajtott. Nem sokkal arrébb a rendőrök fogták meg, akik ellenőrizték a sofőrt.

Kiderült, hogy ittasan ült autóba, így őrizetbe vették. Akkor indult is ellene egy eljárás cserbenhagyás vétsége és ittas vezetés vétsége miatt, viszont ez neki nem jelentett semmit.

Ezt az is mutatja, hogy pár nappal később ismét autóba ült és részt vett a közúti forgalomba, szintén ittasan. Ezután március 21-én, az esti órákban ismét rendőrökkel futott össze, akik ellenőrizték.

A férfi nem csak úgy vezetett, hogy korábban már jogerősen eltiltották, de ismét ittas volt. A fiatal férfit megint előállították vér és vizeletmintavétel céljából.

Mivel szemmel láthatóan nem jelentettek neki semmit a korábbi büntetések, a férfit most nem csak előállították, de kihallgatása után kezdeményezték letartóztatását. Most cserbenhagyás, járművezetés az eltiltás hatálya alatt és kétrendbeli ittas vezetés gyanúja miatt is felelnie kell majd.

Police.hu