Bárcsak indítana még autót a Subaru WRC-ben!

Kozma Ádám
Közzétéve:
2019-08-13, 13:18

De amíg nincs WRC Subaru, van helyette őrült show az USA-ban klasszikus fényezésű Imprezákkal.

Nem szeretnék azon lovagolni, hogy régen minden jobb volt, mert nem tudnám őszintén kijelenteni ezt, de tény, hogy más volt. Mondjuk a rali megítélése és médiafigyelme igenis jobb volt itthon, de örüljünk annak ami van, például a villámgyors internetnek és a minőségi tartalmaknak amiket az autóbuzi őrültek osztanak meg velünk a nagyvilágból.

Subaru Impreza 2019 Nitro Rallycross WRC dizájn lapkereszt

Ezúttal a jó öreg Travis Pastrana alapításával elindított Nitro Circus egyik legújabb versenye, a Nitro Rallycross hoz szívet melengető látványvilágot a 90-es évek rali rajongóinak. Ugyanis Utah államban 2019. augusztus 16-17.-én rendezik meg a legközelebbi futamot ahol négy 2019-es kőkemény rallycross Impreza áll rajthoz, ami a 90-es évek WRC dizájnjával tiszteleg a kupasorozat hőskora előtt.

Subaru Impreza 2019 Nitro Rallycross WRC dizájn szemből

Az autókat nem kisebb nevek vezetik mint Travis Pastrana, Scott Speed, Patrik Sandel és Chris Atkinson akinek a neve ismerős lehet a kétezres évekből, amikor Petter Solberg csapattársaként versenyzett a Subaru Word Rally Teamben.

Subaru Impreza 2019 Nitro Rallycross WRC dizájn úton

A Subaru Motorsport USA csapat autóinak festése azokat az időket idézi, amikor Colin „McCrash” McRae és Richard Burns trepnizték a WRC futamokon a csillagmintás kékségeket az arany kerekeken.

Subaru Impreza 2019 Nitro Rallycross WRC dizájn ugrat

A Nitro Rallycrossba belépése üdítő a márka versenysportban történő szereplése tekintetében, de ez persze olyan beteg verseny, amit csak az őrült amcsik csinálnak.

Subaru Impreza 2019 Nitro Rallycross WRC dizájn levegőben

Forrás:
Címkék:

Kapcsolódó írások

Látványos videó, kis pénzből, Subaruval
2017. május 08.
Itt az élő példa arra, hogy lowbudgetből is lehet menő csapatós videót készíteni, elég hozzá egy vén Subaru és egy megfelelő helyszín
5 nem szokványos boxermotoros autó
2018. július 17.
Ami nem Subaru, Porsche vagy Volkswagen…
A Subaru eltávolítja kínálatából a dízel-erőforrású járműveket
2018. augusztus 23.
A japán autógyártó elsőként az Egyesült Királyságból távolította el eladásra kínált, dízel-erőforrású modelljeit!
Kialakult ízlés, vegyített stílusok – Ryan Richey 2002-es Subaru Impreza WRX-e
2017. november 15.
Ryan első próbálkozása tuning terén nem igazán sikerült, de másodjára már kialakult a számára legkedvesebb stílus, ami kimondottan egy egyveleg irányvonal lett