Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
-1 °C
gyenge köd
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Belső sávban álló autónak csapódott egy másik az M0-son

2022. szeptember 07. | 10:08

A Magyar közút forgalomfigyelő kamerája vette fel, hogy egy belső sávban álló autóba belecsapódik egy másik az M0-s autóúton.

Augusztus 27-én történt esetet osztott meg Instagramján a Magyar Közút. Egy autó ismeretlen okokból az M0-s autóút belső sávjában vesztegelt. A videón jól látható, hogy több autós is kikerüli, bár korábban is voltak éles helyzetek. Egy autó azonban nem tudta elkerülni a becsapódást.

A videón látszik, hogy valószínűleg későn vette észre az álló autót és tövig nyomott fékkel, négy füstölő gumival sem tudta elkerülni a becsapódást. Az ütközés után az álló autó a külső sáv felé gurult, az ütköző pedig visszapattant a középső sávba, de szerencsére a többi érkező autós el tudta kerülni a további baleseteket.

Miután megállt az autó nagyjából négy perc kellett, hogy baleset történjen, ezért a Magyar Közút felhívja mindenki figyelmét, hogy bármilyen kezdődő vagy kialakuló hibát észlelünk autónkon menet közben, törekedjünk arra, hogy mindenképpen kijussunk a leállósávba. Itt az elakadásjelző háromszöget kihelyezve láthatósági mellényben menjünk a szalagkorlát túloldalára és onnan várjuk a segítséget. Ezzel a leginkább elkerülhető egy baleset.

Magyar Közút / Nyitókép: Magyar Közút

Megelevenedett Need For Speed, lezúzott Lamborghinivel Mosdóba kellett mennie, ezért hagyta cserben az elgázolt motorost

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!