A Belügyminisztérium előtt nem adta ki valakinek egy Mercedes-AMG GT-vel

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-01-14, 08:15

A több száz lóerővel bíró autóban jelentős anyagi kár keletkezett.

Az ABAC 0-24 Autómentés Autószállítás számolt be arról, hogy szerda este anyagi káros balesetet szenvedett egy Mercedes-AMG GT sofőrje Budapesten a Széchenyi István térnél, a Belügyminisztérium előtt.

Mercedes-AMG GT oldalról

A rendelkezésre álló információk szerint a gépkocsivezető elvesztette uralmát a Mercedesben uralkodó több száz lóerő felett, melynek következtében az autó a Belügyminisztérium előtti füves területre sodródott. A baleset szerencsére nem járt személyi sérüléssel, az AMG GT-ben ugyanakkor jelentős anyagi kár keletkezett. A BalesetInfo úgy tudja, hogy az autó volánjánál egy 60 év körüli német úr ült a baleset pillanatában.

Mercedes-AMG GT szemből

A Pappas Magyarország becslése szerint ennek a modellnek az alapára 49,5 millió forint, de egy felextrázott Mercedes-AMG GT vételára 60 000 000 forint környékén mozog. Nem egy olcsó játékszer, az egyszer biztos.

Mercedes-AMG GT szemből

A Mercedes-AMG GT Black Series egyébként nemrégiben rekordot döntött, a 730 lőerős erőforrással szerelt bestia a Lamborghini Aventador SVJ által futott 6:44:97-es időt múlta felül 1,35 másodperccel a Nürburgringen.

BalesetInfo

ABAC 0-24 Autómentés Autószállítás

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek