Benzinagyú gamerek, kontrollerre fel, Forza és Gran Turismo frissítések érkeznek!

Közzétéve:
2018-12-07, 09:46

2018 decemberében számos frissítést kap a Forza 7 és a Gran Turismo Sport, új autók, bővített gyakorló módok és még jobb forcefeedback a kezedben

Rendelj az Alapjárat boltjából karácsonyi ajándékot! Alapjáratos pólók, bögrék és további izgalmas termékek 10%-os kedvezménnyel 2018. december 10-e és december 23-a között leadott rendelésekre. Rendeld meg még ma a neked tetsző Alapjáratos cuccot! 

BMW M Motorsport M8 GTE szemből

A Mikulás és a Jézuska biztos, hogy idén is összedolgozik, hiszen már december elejétől kezdve érkeznek a legújabb frissítések a két piacvezető versenyszimulátor programhoz. A Forza Motorsport 7 és a Gran Turismo Sport is számos újdonságot tartogat az ünnepi játék maratonokra. Az új autók és pályák, játékmódok az év bármely szakaszában jóhírként érkeznek, a karácsonyi akciók keretei között pedig még jobb áron lehet hozzájutni a kiegészítő csomagokhoz. Így minden valamire való játékos izgatottan várja ezt az időszakot.

Bele is csapok a lecsóba. Ha az Xbox One-osok vagy a PC-sek táborát gyarapítod akkor a számodra érdekes infó minden bizonnyal a Forza frissítéseiben leledzik majd. A játék programozói újra gondolták a szimulátor kormánnyal összekötött visszajelzést, aminek köszönhetően a kormány olyan módon keményedik meg, tekeredik el, vagy akár rezeg, ami a leginkább hasonlít arra az érzésre amit egy valódi autóban élnél át.

Ezt a felfüggesztések kinematikájának és az abroncs modellezésnek finomításával érték el. Így a lehető legtöbb információt és visszajelzést továbbítja a kormánykerék a játékosnak. Facsipeszre leegyszerűsítve ha rázókövön autózol zizeg majd a tenyered, és még a kormány is elforoghat annak függvényében, hogy milyen irányból „üti” meg a futóművet a rázókő.

Ferrari F50 oldalról

De nem csupán ennyi, ami a Forzában érkezik. A legújabb frissítés tartalmazni fogja a 2018 #1 BMW M Motorsport M8 GTE kiegészítést. Bár az elmúlt 7 évben a BMW rejtőzködött, most végre visszatért a 24 órás Le Mans keretei közé. Az M8 GTE-t az alap M modelltől indulva egy teljesen Le Mans GTE homologizált autóig fejlesztették, a gyártási verzió szinte teljes elhagyása mellett. Mielőtt az M8 GTE közúti forgalomba kerül, az Xbox One játékosok első kézből tapasztalhatják meg mit tud a gép. Persze akármennyire szeretek én magam is szimulátorozni, az azért sosem lesz ugyanolyan.

“South Route” of the Tokyo Expressway japán autópálya szakasz

Természetesen a PS4 platformon száguldozó gamerek sem maradnak ünnepi kiegészítés nélkül, hiszen a Gran Turismo Sport is kap néhány új frissítést. A játékot éppen csak elkezdők számára 7 új autóval bővül a paletta. Bekerül többek között az 1995-ös Ferrari F50, a 2016-os McLaren P1 GTR, a 2012-es Tesla Model S, és az 1963-as Chevrolet Corvette Stingray is. Egyéb jó hír, hogy az autózható útvonalak között felbukkan egy újabb japán szakasz, a “South Route” of the Tokyo Expressway. Szóval, ha érzed magadban az erőt, hogy Te légy a wangan leggyorsabb versenyzője, dobd el idénre a mókuskereket és irány a kanapé, kezeket a kormányra, ready, set, GO!

Forrás:

Kapcsolódó írások

Elon Musk csalódott
2019. március 14.
A játék jogi problémák miatt nem lesz elérhető az infotainment képernyőn
A 8 legszebb hangú V12
2019. február 18.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.
A Ferrari és a Lamborghini nem akar elektromos autót
2017. szeptember 15.
Technológiai fejlődés ide vagy oda, vannak még olyanok, akiknek egy jó szívó V12 még mindig többet ér, mint bármilyen villamosított technika
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!