Autópályás jelzőtábla tartóoszlopának ütközött egy autó Kínában. A jármű a behatás következtében függőleges pozícióba került. A kocsi sofőrjét könnyű sérülésekkel szállították kórházba. Ezek voltak a tények, röviden – azért érdemes néhány szót ejteni a részletekről, illetve az esetről készült videót is látni kell.

A bizarr incidens még szeptemberben történt, a felvétel azonban csak napjainkban indult el a világhálót meghódító útjára. Az egyik szemtanú autójának fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a fehér szedán az autópálya kijárata felé tart, majd érthetetlen módon a sávokat elválasztó területen álló tartóoszlopnak ütközik. Ezek a határolóelemek általában jól elnyelik a becsapódás erejét, ám a mellékelt ábra szerint ezúttal ez a hatás nem működött. Őszintén szólva elég ijesztő, hogy egy ilyen ütközéstől az autó függőleges pozícióba tud kerülni.

A felvételen látszik, hogy a gépjárű mellett álló két hölgy méregeti a baleset következményeit, melyből arra lehet következtetni, hogy az utasok legalább komolyabb sérülés nélkül megúszták az esetet. A helyzet sokkal tragikusabb is lehetett volna, ha a jármű a feje tetejére áll. Az anyagi kár így is jelentős, ám legalább emberéletek nem forogtak veszélyben.