Csak félezer készül ebből az egyedi X7-ből

Közzétéve:
2020-07-24, 11:28

Az új színek először a BMW X5, X6 és X7 modelleknél lesznek elérhetőek.

A BMW X modellcsalád legnagyobb tagja hamarosan Dark Shadow különkiadásban is elérhető lesz. Az X7 Individual fényezése a Frozen Arctic Grey fantázianevet kapta. A karosszériafényezés további változatai (Urban Green és Grigio) a BMW X7 Dark Shadow különkiadás piaci premierjétől kezdve a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 opcionális extrafelszereltségei között is megjelennek.

BMW X7 dark shadow edition

A kiegészítők, egészen pontosan a kétoldali ablaksáv keretei, a B- és a C-oszlopok takaróelemei, valamint a külső visszapillantó-házak mellett a vese alakú hűtőrács kerete és lamellái, a légkivezető nyílások és a kipufogórendszer végei is fekete króm színt kapnak. A különkiadás exkluzív elemei közé tartoznak még az eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, 22” méretű, V-küllődizájnú, Jet Black matt árnyalatú BMW M könnyűfém keréktárcsák.

BMW X7 dark shadow 2020

A hat- vagy hétszemélyes beltérben Night Blue / Black kéttónusú változatban elérhető, kontraszt-varrásokkal ellátott BMW Individual teljes Merino bőrkárpitozás található, a műszerfal felső részét és az ajtók kartámaszait Night Blue árnyalatú Nappa bőr borítja, a műszerfal alsó felén és az első ülések háttámláin pedig Black színű Merino bőr húzódik.

BMW X7 dark shadow interior

Az egyedi X7-et az egyesült államokbeli, Spartanburgben működő üzemben szerelik össze augusztustól, mintegy 500 példányban, de a világ bármely táján rendelhető lesz.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Címkék:

BMW

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek