Csökken a benzinár, péntekig még húzd ki!

Közzétéve:
2019-05-08, 16:06

Mivel is zárulhatnának szebben, s jobban a zűrös munkanapok, mintsem azzal, hogy tudomásodra jut: üzemanyagár-csökkenés van kilátásban

Ahogyan azt már megszokhattad, az utóbbi időben nagyjából egy-másfél hetente változnak az üzemanyagárak, a sofőröknek többnyire kedvezőtlen irányba. A Holtankoljak.hu ezúttal viszont jó hírt közölt, miszerint 2019.05.10-étől bruttó 2 forintot faragnak le a benzin literenkénti nagykereskedelmi árából!

Míg a gázolaj ára egyelőre stagnálni látszik 411 forintos, literenkénti összegével, addig egy liter benzinért péntektől átlagosan 403 forintot kell kiadniuk a volán mögött ülőknek.

Euró helyezése egy autó tankjába

A napokban arról olvashattál az Alapjáraton, hogy a Brent-típusú olaj ára csökkenésnek indult, ennek ellenére sem a benzin, sem a dízel üzemanyag árai nem mentek lejjebb. A várakozásokkal ellentétben, múltheti 4-5 forintos emelés függvényében ma és holnap még 405 forintért kell 1 liter benzint, és 411 forintért kell ugyanennyi gázolajat töltened az autódba. Tankolj tudatosan, amennyiben lehetséges, húzd ki péntekig!

Forrás:

Kapcsolódó írások

Tankoló autó a benzinkúton
2018. október 09.
Megváltoztatják a tervek szerint az üzemanyag-jelöléseket a benzinkutakon október 12-től.
dróntámadás
2019. május 20.
Bombákkal felszerelt drónok olajfúró kutakat támadtak, ráadásul a forint is gyengült a dollárral szemben
üzemanyag pénz
2019. május 26.
A benzin és a gázolaj is olcsóbb lehet szerdától
töltőpisztoly a benzinkúton
2019. május 27.
Szerdától olcsóbban tankolhatsz a kutakon